Volám sa Veronika a jeden kamarát mi odporučil túto stránku, aby som sa nejak skúsila zakomponovať do týchto diskusií a názorov, ktoré sa tu krútia.Takže, som tu nová tak čo tak sa trošku zviditeľniť? Chcela by som vedieť, aký majú ľudia názor na rovno
@majo16 deti su náročné na výchovu a keď ich niekto nechce a vie že by ich nezvládol! Určite lepšie ako by mali vyrastať s hroznou matkou, ktorá o výchove skoro nič nevie - ešte keď bude mať dieťa nejaké problémy tak to dopadne veľmi zle! Takže absolútne nevidím dôvod odsudzovať niekoho za to že nemá deti. A mužov, prehnaných karieristov, ktorí sa vyjebú na rodinu tiež neznášaš?
podľa mňa keď niekoho baví kariéra neviem prečo by mal zničiť svoj život deťami a aj život tých detí zničiť.
4. urcite aj dalsimi sposobmi ktore ma momentalne nenapadnu.
A ja si myslim len tolko ze zeny mame take ake im dovolime aby boli. V Bratislave mame vselijake vytvory, ale to len preto lebo vedia ze si to mozu dovolit. Kebyze chalani za nimi nelozia jak za panom bohom, tak mozno by boli aj normalnejsie. Vsetko je to o tom na aky typ clovek narazi.
Ja Bratislavu mam rad a zeny v nej tiez take ake su. Stale si je z coho vybrat.
@majo16 poviem ti... ak by som sa nedokázala postarať sama o seba a nebola by som zabezpečená, deti by som nechcela.... ak sa bude dať tak neprivediem dieťa do nezabezpečenej rodiny aby len trpelo chúďa
@smichi Ďakujem Ti pekne za tvoje typy, ale zrovna toto nieje štýl ,ktorým by som sa mala a chcela prezentovať.Pozri, chcem ísť študovať žurnalistiku a tam budem musieť držať hubu nie zhadzovať niekoho názory, aj keď by bol v rozpore s mojimi.a moje fotky o zrkadlo ktoré ani nemám by určite nikoho nezaujímali viac ako moj článok alebo názor.
@majo16 Pozri, 1 z 3 manželstiev končí rozvodom...čo má robiť matka, ktorá dostáva materskú 200€ ked zostane sama?musí začať robiť, mulovať...a klepkať si pomaličky karéru aby mohla vyžiť a aby dieťa malo čo do úst.nie každý má šťastie v živote tu na Slovensku musia ludia makať aby niečo mali, lebo od štátu nedostanú nič, bohužial.
@majo16 tak to zasa nie... ja le n narážam na to že dnešný svet je ťažký... spoliehať sa na artnera nechcem... a ženská sa musí dosť snažiť aby niečo dokázala...a ale rodinu chcem
vadi mi, ze zeny sa stazuju, ze priemerny plat chlapa je vyssi ako priemerny plat zeny. ved si zoberme, ze oni robia uplne inu pracu ako my..
ale hej, ta predstava ktoru si opisala mi vadi, vadi mi ked si muz mysli ze zena je na to aby varila.. ked nevari on, preco by mala ona? podobne aj s inymi pracami..
@vejkapejka Ja to chapem, ja ti len vravim, ze zviditelnit sa na tejto stranke je potom nie prilis jednoduche pre teba.
Ja som ti len chcel povedat ze tu vladne taka atmosfera proste. Ja by som tiez uvital kebyze sa to tu nejako povznesie, ale tak co uz, snivat este mozem
niekde vraj ked sa narodia male dievcata tak ich zabijaju, lebo chcu iba chlapcov mat vo svojom rode, to je strasne smutne, alebo aj to v Pustnom kvete co bolo, co im robia, to som plakala, to je nieco nemyslitelne a hrozne a strasne smutne. uplne otrasne, za toto som rada ze som sa narodila na Slovensku, lebo niektore zeny nemaju to stastie
podla mna toto vsetko zavisi od jednotlivcov... tym chcem povedat, ze to nemozeme takto generalizovat, pretoze urcite su chlapi, ktori si vedia zenu vazit a jasne ze sa najdu aj taki, ktori to nevedia alebo mozno ani nechcu
a k tej poslednej otazke - pokoj a lasku vo vztahu nam nezaruci nikto si myslim .. vzdy je to o tych dvoch konkretnych ludoch
@lenkaska1 Co sa týka Pustneho kvetu, taka silná a svetlá ovobnost, ako bola Waris, sa narodí raz za 100rokov...a ženská obriezka je niečo otrasné čo ešte viec ponižuje ženskú populáciu, ktorej sú odopreté radasti života.
Muž a žena sú od základov rozdielni. Ale zároveň aj rovnocenní.
K niečomu má predpoklady žena a k niečomu muž. Je úplne prirodzené, že v politike je drvivá väčšina mužov a menej žien. Pretože muž od prírody, buduje, tvorí a smeruje túto spoločnosť.
To však ale nie je ponižovanie žien, ponižovanie žien je úplne niečo iné.
Proste ak žena chce ísť do politiky a niekto sa jej za to vysmieva, alebo jej v tom nejako zákerne zabráni, potom možno hovoriť o ponižovaní.
Každá žena má rovnaké práva ako muž, ale príroda zariadila, že niekde je žien viac a niekde menej. Nie je na tom nič zlé.
@puco90 Páči sa mi tvoj názor.Ale máloktorý muž si uvedomuje to, že výsmechy niesu na správnom mieste, ked sa týkajú niečoho na čo niesu zvyknutý.Máloktorý chlap by si vedel predstaviť aby bola žena prezidentka, napr(ked sme uz pri politike).Okrem toho, muži sú príliš ješitný na to, aby si dokázali prinať porážku
@puco90 Páči sa mi tvoj názor.Ale máloktorý muž si uvedomuje to, že výsmechy niesu na správnom mieste, ked sa týkajú niečoho na čo niesu zvyknutý.Máloktorý chlap by si vedel predstaviť aby bola žena prezidentka, napr(ked sme uz pri politike).Okrem toho, muži sú príliš ješitný na to, aby si dokázali priznať porážku
@majo16 tiez som nad tym rozmyslala, no niektori si nechavaju aj dievcata, ale normalne v tych krajoch je viac chlapcov jak dievcat.. neviem fakt kde to je ale urcite to robia.. a mozno 1zena ma uplne velakrat rodi, domnievam sa
@drejka Vieš kým nebudem mat v tejto brandži teplé miestečko, musím držať hubu, inak to nejde.sama musis posudit, ze to tak jednoducho v tomto demokratickom štáte neexistuje. a co sa týka rovnocennosti medzi pohlaviami, žena sa vzdy musi podriadti muzovi, to ma na tom uplne najviac vie naštartovať.zena musi povolit, inak by to nefungovalo. A to ma na tom štve, muž sa prisposobuje len zo začiatku a potom si asi myslí, že si nadbehol celý život a už nieje taký pozorný ako bo predtým, už zrazu musí uprednostňovať všetko len nie svoju ženu, ktorá je stále pripravená ísť na plné tempo.
@marleymt Nepotrebujem sa zviditeľniť, aby o mne vedel celý svet, chcem sa zviditelnit tak aby ludia, ktorý budu citat moje prispevky zostali zamysleny nad tým, čo sa vynorilo z mojej hlavy a je mi jedno či to bude posledny obyvatel krabice s Tesca, alebo to bude pami premierka..
@drejka To zametanie nesuvisi tak trosku so silou citov?nEmyslíš, že v každom vzťahu je jeden viac zamilovaný ako druhý?a väčšinou je to žena?preto su zeny podriadenejšie? (teraz som prezradila moj novy napad na dalsiu diskusiu)
@lenkaska1 je to v číne pretože ludia ktorí majú len 1 dieťa dostávajú od štátu viac peňazí a kedže večšina rodín chce pokračovatelov rodov aby niesli ich priezvisko či čo , si nechajú radšej chlapca a ked sa im narodí dievča tak ho dajú bud na adopciu alebo .. napr. vela amerických alebo austrálskych rodín ktoré nemožu mať deti si adoptujú čínske dievčatko takže s tým vyvraždovaním to nie je úplne pravda
@kokosovyorech no to mas pravdu to s tou cinou, alebo vela ludi ma viac deti ilegalne.. ale urcite je to v nejakych zaostalych krajinach nie? ze proste potrebuju chlapca tak dievcatko ked sa narodi tak ho zabiju ne?
@drejka Presne som čakala kedy mi vytneš pravopis...ale strašne sa momentálne ponáhlam ale zaujala si ma, kludne si zgustni a fakt...ako zaklad, mám a vidím doma..u mojich rodičov mam rodičou za 6étkou a mam surodencov ktorý okusuju co tu to nevydarene vztahy ATD...ohlasim sa neskor...tesilo ma zatial..
@vejkapejka no neviem v akej rodine si ty vyrastala ale asi ťa to dosť poznačilo to čo trepeš, že žena sa musí vždy podriadiť ? kde si to videla, v nejakom filme či čo ? v živote to býva ovela zložitejšie. vo všeobecnosti platí že sa slabší jedinec podriaduje silnejšiemu ale to neznamená že všetky ženy sa podriadujú mužom poznám ovela viac rosdín kde je dominantná matka ako tých kde je dominantný otec ....
"nEmyslíš, že v každom vzťahu je jeden viac zamilovaný ako druhý?a väčšinou je to žena?"
To už snáď ani nie je pravda, čo sa tu dočítam.
Možno keby si sa toľko nevenovala škatuľkovaniu opačného pohlavia, tak by si zistila, že muži v tejto dobe sú omnoho citlivejší a tým pádom sa táto hladina vyrovnala. Mám pocit, že práve ženy sa s rozchodmi a podobne vyrovnávajú omnoho rýchlejšie a z mužov sa stávajú naivní hlupáci. Karta sa obracia.
Nevem nikdy som nevidel ženy nejako "inak" akurát som vždy mal na háku tie také paničky a aj debilkov
Varenie-bol by som bohu vdačný za ženu ktorá navarí aby som sa mohol najesť keď prídem z roboty
"ženy ako dobytok" - Podľa mňa je to len o vzdelaní a kultúre konkrétneho národa pretože aj Korán sa dá vysvetliť mnohými spôsobmi (zoberme si takú Líbyu za Kadáfiho bol národ vzdelaný na 97% a ženy mali také isté postavenie ako muži nemuseli nosiť ani šatky nič mohli sa slobodne vzdelávať atď)
médiá- tie zavádzajúce informácie ktorými nás kŕmia , nie na to sa ja pozerať nemôžem ...
pokoj a láska- bude ak si ľudia rozumejú, ak ich vzťah nestojí na mrtvom bode, ak sa dokážu dohodnúť, ak sa navzájom tolerujú, ak si veria atď....
ešte k deťom niečo --- pokiaľ máte v pláne živiť svoje deti dokonca života tak potom potrebujete naozaj zabezpečený život
deti bez budúcnosti? čo to je za blbosť veď deti si svoju budúcnosť vysnívajú sami a je mnoho takýh ktorý urobili z ničoho niečo ....aj keď budete najchudobnejšia rodina no svoje deti vychováte dobre môže sa ľahko stať že po rokoch vysmejú ešte aj tých ktorý tie peniaze mali
Vies ako vnimam zenu? Teda zenu, ktora bude so mnou vo vztahu? Ako partnera v prvom rade. Doteraz som tak vnimal iba jednu. Osobne si myslim, ze ak niekto nad tymto takto tuho premysla istym sposobom sa s tym aj stotoznuje a teda to istym sposobom povedzme podvedome do vztahu prinasa. Ako tu bolo spomenute, nemam rad, ked sa zena musi za kazdu cenu vzopriet vsetkemu len aby dokazovala nejaku svoju rovnost. Castokrat jej to nevyjde uz len pri zatklaní klincov .
Pre je zena idelanym partnerom ak myslim viac na buducnost, ak mysli nato ako a kam chce aby sme sa uberali. Doteraz vitazila moja naivita a uponahlanost a nato som doplatil, ale uz to bude ine. Ale vsetko zle je na nieco dobre a lepsie teraz ako nikdy.
@ragdoll JA mužov milujem, hlavne toho svojho...prispôsobiť sa človek má vedieť, ale mám pocit, keď sa rozprávam s nejakými mojimi známymi, tak väčšinou musí ustúpiť...
No, vidím, že sa to tu rozmohlo aj do iných tém alebo odvetí tejto témy ktorú som navrhla...preto sa to zamotáva...ale Ďakujem za názory..všetko treba robiť spontánne, ale vo vzťahu by nebolo zlé, keby spontánne reagovali obaja partneri...
@vejkapejka myslela som si, ze si narazala na tie moslimske krajiny, ale v tom mojom prvom prispevku som mala na mysli nase podmienky.. nie ine krajiny, oni maju inu mentalitu, ine zvyky atd. , ktore nas vacsinou v dnesnej dobe dost pohorsuju, ale neviem ci je v nasej moci zmenit to, pokial sa oni sami neuvedomia
@vejkapejka po prečítaní prvého príspevku mám výrazný pocit že si mýliš významy slov "feminizmus" a "šovinizmus", a že si chcela povedať to druhé ale myslíš si že jeho význam má to prvé
pozri sa na to takto. Moslimovia majú iné zvyky ako my. Im príde čudné, keď žena vyjde na ulicu viac nahá ako oblečená. Ale keď sa na to pozrieš z reálnej stránky, koľko je tam znásilnení a iných trestných činov spáchaných na ženách? TEda... Oveľa, oveľa menej, ako napríklad pri kresťanoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
podľa mňa keď niekoho baví kariéra neviem prečo by mal zničiť svoj život deťami a aj život tých detí zničiť.
1. Fotky o zrkadlo s naspulenymi perami
2. Fake diskusie typu "Ahojte, ked prehltnem semeno, mozem otehotniet?"
3. Ked budes "davat dole" zakladatelov fake diskusii
4. urcite aj dalsimi sposobmi ktore ma momentalne nenapadnu.
A ja si myslim len tolko ze zeny mame take ake im dovolime aby boli. V Bratislave mame vselijake vytvory, ale to len preto lebo vedia ze si to mozu dovolit. Kebyze chalani za nimi nelozia jak za panom bohom, tak mozno by boli aj normalnejsie. Vsetko je to o tom na aky typ clovek narazi.
Ja Bratislavu mam rad a zeny v nej tiez take ake su. Stale si je z coho vybrat.
ano aj mužov karieristov nemusím
@lawey tak to hej
ale hej, ta predstava ktoru si opisala mi vadi, vadi mi ked si muz mysli ze zena je na to aby varila.. ked nevari on, preco by mala ona? podobne aj s inymi pracami..
Ja som ti len chcel povedat ze tu vladne taka atmosfera proste. Ja by som tiez uvital kebyze sa to tu nejako povznesie, ale tak co uz, snivat este mozem
a k tej poslednej otazke - pokoj a lasku vo vztahu nam nezaruci nikto si myslim .. vzdy je to o tych dvoch konkretnych ludoch
K niečomu má predpoklady žena a k niečomu muž. Je úplne prirodzené, že v politike je drvivá väčšina mužov a menej žien. Pretože muž od prírody, buduje, tvorí a smeruje túto spoločnosť.
To však ale nie je ponižovanie žien, ponižovanie žien je úplne niečo iné.
Proste ak žena chce ísť do politiky a niekto sa jej za to vysmieva, alebo jej v tom nejako zákerne zabráni, potom možno hovoriť o ponižovaní.
Každá žena má rovnaké práva ako muž, ale príroda zariadila, že niekde je žien viac a niekde menej. Nie je na tom nič zlé.
Ale samozrejme každý extrém je zlý, či už ponižovanie žien, alebo feminizmus.
@vejkapejka no neviem v akej rodine si ty vyrastala ale asi ťa to dosť poznačilo to čo trepeš, že žena sa musí vždy podriadiť ? kde si to videla, v nejakom filme či čo ? v živote to býva ovela zložitejšie. vo všeobecnosti platí že sa slabší jedinec podriaduje silnejšiemu ale to neznamená že všetky ženy sa podriadujú mužom poznám ovela viac rosdín kde je dominantná matka ako tých kde je dominantný otec ....
To už snáď ani nie je pravda, čo sa tu dočítam.
Možno keby si sa toľko nevenovala škatuľkovaniu opačného pohlavia, tak by si zistila, že muži v tejto dobe sú omnoho citlivejší a tým pádom sa táto hladina vyrovnala. Mám pocit, že práve ženy sa s rozchodmi a podobne vyrovnávajú omnoho rýchlejšie a z mužov sa stávajú naivní hlupáci. Karta sa obracia.
Varenie-bol by som bohu vdačný za ženu ktorá navarí aby som sa mohol najesť keď prídem z roboty
"ženy ako dobytok" - Podľa mňa je to len o vzdelaní a kultúre konkrétneho národa pretože aj Korán sa dá vysvetliť mnohými spôsobmi (zoberme si takú Líbyu za Kadáfiho bol národ vzdelaný na 97% a ženy mali také isté postavenie ako muži nemuseli nosiť ani šatky nič mohli sa slobodne vzdelávať atď)
médiá- tie zavádzajúce informácie ktorými nás kŕmia , nie na to sa ja pozerať nemôžem ...
pokoj a láska- bude ak si ľudia rozumejú, ak ich vzťah nestojí na mrtvom bode, ak sa dokážu dohodnúť, ak sa navzájom tolerujú, ak si veria atď....
ešte k deťom niečo --- pokiaľ máte v pláne živiť svoje deti dokonca života tak potom potrebujete naozaj zabezpečený život
deti bez budúcnosti? čo to je za blbosť veď deti si svoju budúcnosť vysnívajú sami a je mnoho takýh ktorý urobili z ničoho niečo ....aj keď budete najchudobnejšia rodina no svoje deti vychováte dobre môže sa ľahko stať že po rokoch vysmejú ešte aj tých ktorý tie peniaze mali
a @11 to spasil
Pre je zena idelanym partnerom ak myslim viac na buducnost, ak mysli nato ako a kam chce aby sme sa uberali. Doteraz vitazila moja naivita a uponahlanost a nato som doplatil, ale uz to bude ine. Ale vsetko zle je na nieco dobre a lepsie teraz ako nikdy.
Yeah, you're sitting on your arse in your dirty clothes
You're looking a mess, you're picking your nose
Woman
You're a fucking mess
Your tits are big but your brains are small
Sometimes I wonder you got any brains at all
Woman
Ah stuff yourself
Well fuck you, fuck you
Don't you tell me what to do
Woman
Ah fuck off