Keby ste mali peniažky, radšej by ste si zaplatili 6 tyždňovy jazykovy pobyt v Miami, alebo niekde (neviem ktore miesta sú ešte na výber, no chcela som ist cez EF) alebo by ste išli na viac miest pozrieť na tie týždňové výlety zo školy, alebo tie zľavove,
ak by som sa jazyk chcel učiť, tak by som našiel možnosť, ktorá by mi to poskytla zadarmo a výlety sa tiež dajú robiť zadarmo, čiže by som využil oboje, ale iným spôsobom
@mccafe určite jazykovku keď sa chceš naučiť jazyk ak sa chceš iba flákať a spoznať nové mestá tak školské zájazdy... ale k tomu EF sú to najpredraženejšia agentúra čo poznám to už radšej ísť počas výšky na Work&Travel; kde minieš 500e a tiež cestuješ a získaš aj skúsenosti s prácou a ak chceš jazyk tak skús počas roka jazykovku alebo rovno skús výmenný pobyt ak máš prachy to ti dá najviac
@9 lepšie ti neporadím, lebo s inou agentúrou som nikde nebola, ale EF je predražená komerčácka sračka, za tia peniaze si toho viem predstaviť omnoho omnoho viac. pobyt ako taký bol super a nezabudnuteľný, ale proste nasľubovali toho xy a nesplnilo sa ani polovica. a takú istú skúsenosť má aj kamarátka, mala ísť na pobyt zameraný na módu, kde sa mali učiť šiť a podobne a učili sa to tam 3 dni z troch týždňov, potom o tom už ani slovo nepadlo a tak... ale šak popozeraj všelijaké iné fóra, recenzie a tak : )
tazka otazka ale za 6 tyzdnov v miami zaplatit velkelove to sa podla mna neoplati ako budes v tej krajine a vsetko ale ja osobne by som najradsej pobehala co najviac miest , 6 tyzdnov je aj tak malo ..kebyze je to pol roka je to ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov