jasné že hey... buť hovadiny alebo ťaháky... no ja si vždy dám tú námahu dať lavicu doporidku, že s nej ošúpem lak s tými nezmyslami a napíšem svoj ťahák...
Od začiatku roka, sme ešte nestihli lavice moc popísať zatial tam mám iba srdiečka a rôzne nápisy o láske a tak a mala som ťaháky ale tie som pre istotu napísala zotierateľným perom
Já sem si tam stihla akurát napsat RANCID, a na lavici teda nie v našej triede, tam chodíme len na fotografiu som napísala The Ramones a niekdo mi odpísal ou yeaaah!
mam tam muchotravky, "co ti jebeee?! cas na speka! s hodinami na 4:20, macku co hovori ze sa nudi, krcah pejva, 4, we dont need no education,kusok pesnicky od mojej reci, 2 kusy piskvoriek, ....urcite este nieco ale nespomenim si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
s kamoškou (Rofl) tam máme napísane také "naše veci" a raz sme tam písali všetky pesníčky ktoré vieme spolú hrať na gitare
a potom lmjdbp (to su skratky mien)
Od najobľúbenejších skupín cez ťaháky až po mapu niečoho. =D
nie, nie je to cool. je to trapne