jaj som taká samučká som sa rozišla s priatelom, už je to nejaký čas, nechýba mi on konkrétne, skôr niekto ku komu sa môžem pritúliť, dať božtek a taaaak. Lenže keď ja niesom rodená lovkyňa, čo s tým ?
Hypofokortexor ...myslíš ? Ale vážne... nie je to hop klobáska zjem ťa ! Keď väčšina chlapov v mojom okolí je typu "pojebabrať a odjebabrať" a z nezáveznych vzťahov som vyliečená, teda ufam .
Ahoj, no viem ako to myslis, ale tak vies, ked si povies, ze nie si lovkyna nejaka, tak predsa lovit ani nemusis, ved ked si zoberies, prides na diskoteku, das si suknu a kratke tricko s vystrihom a uz ich mas tolko pri sebe, ale tak toto asi nechces, viem, je to tazke povedat, co je dobre a co nie je dobre, ale tak treba si len zacat trosku verit a osmelyt sa, ved je tolko chalanov, ktori by ta chceli okolo teba, alebo len tak, proste ak sa da, tak vidi si s niekym, ak ta trebarz zavola, ono to chce, len sa osmelyt a zacat pomaly zabudat, i ked to je tazke. No tak zelam ti vela stastia. pekny vecer
No, neviem, ci by som to skusala s kratkou suknou na diskoteke. Tam by som skor narazila akurat tych oje....(z vlastnej skusenosti, a to som ani nemala suknu...).
Ja som mala podobnu potrebu ("ku komu sa môžem pritúliť, dať božtek a taaaak") a dost dlho mi trvalo, kym som sa odhodlala niekoho hladat. Oplatilo sa......ak mozem poradit, skus internet a zoznamky..Vela stastia
no proste nic stym mas svoj osud vo vlastnich rukach polovica kamosiek co mam este ani frajera nemali a nechyba im to samota nie je az taka hrozna ako si kazdy mzsli ma dokonca aj svoje neodcenitelne vyhody ale ak chces chalana hor sa na lov
hm rada dr filla znie.. skus plyšačika alebo hafana.. možeš ho objat a dat mu božtek.. a hafan vie vrtet vocaskom.. to dokaže malo chlapov.. aspon to tolkí nerobia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som mala podobnu potrebu ("ku komu sa môžem pritúliť, dať božtek a taaaak") a dost dlho mi trvalo, kym som sa odhodlala niekoho hladat. Oplatilo sa......ak mozem poradit, skus internet a zoznamky..Vela stastia