človek s 2 mesiace teši ako oslavi 18ku ešte aj tak super to vyšlo na piatok,ečte aj super akcia v clube, lenže zrazu ochorie musí sediet doma,a trapit sa nad tym ze pravdepodobne ho čaka ešte aj operacia...prečo,,,,prečo ked sa moc na niečo tešim t
#0 = D takze ja som siel do Norska , najskor mi ponukli robotu zobral som ju .... potom sa nieco pokazilo za 2 dni nemohol som v tom danom odbore robit...ponukli mi pracu v zmysle... davat dolu kozu zo zvierat a ked som videl visiet tie vvelke 2 metrove kravy a bykov, tak som si povedal, ze radsej nax tam mna zavesia ako by som mal smrdiet cele dni v takej miestnosti .. wrrr... ale niekto ma chcel este viac dorazit...tak mi najskor... ponukli pracu natriet dom za 100 000sk v prepocte na nase..ako zvladol by som to do tyzdna napr. ale v Norsku take pocasie ,ze ked zacne prsat, tak prsi aj mesiac...mnooo a teraz...prve 4 dni slnecko 45 stupnov ...potom som zacal natierat dom.. prvy den presiel , lahka robotka, primitivna .. zacalo prsat a tak som tam 3 a pol tyzdna sedel v dazdi a cakal kym zacne svietit slnko... Potom, aby ma chlapci dorazili (byval som na dome s otcom) , pridali k nam jedneho slovaka, ktory sa umyval iba kazdu stredu a sobotu .. a viete si to asi predstavit, ked nejaky magor pride z roboty, kde zabija zvierata a teraz var si pri nom obediiiiik .... a najviacsia dorazka zo vsetkych....uz ma zacalo srat pocasie, ten dazd atd.... tak som si zaplatil letenku domov aaa co sa nestalo ?!?!?!?! ..posledny den pred odletom 40 stupnov ... s prepacenim, nejeblo by ta ?!.....
neviem ako som oslavil ja 18tku ale chory som asi nebol ale viem ze 19tku som oslavil unaveny z brigady ale nedeprimovalo. lebo ja moc moje meniny a narodeniny neoslavujem. To iba ty druhy by chceli
viete ale to ide o to ze proste clovek sa stane dospely ze wowo to je ta 18ka,a tka fajen to aj vyslo ze vsetci4 z partie mame narodky prave piatok,kamka a ted so mmala ja..a viete to take tie nase riatualy ist kupit chlast do tesca kde od teba OP driapu ...mno jo no neva uz.....
jasne ze je 18-ka velky medznik zivotny.Radsej sa daj do poriadku zdravotne a potom si uzijes tu party kedykolvek neskor.
Urcite by si nerada mal uzasnu party,ktora by ta poznacila na cely zivot,len kvoli tomu,ze si bola jeden piato ksprosta a napriek chorobe si sla chlastat.
Takto vyzdravies a mozes oslavovat,kamarti sa budu viac tesit z tvojho zdravia a toho ze si ok,ako z toho,ze party sa posuva... svet nekonci,treba len pozerat z ineho uhla.
@13 ved jo to je pravda,a celkovo so mzdepripovana uz 2 tyzdne sedim doma chora,a moja 18ka na ktoru so ms tak tesila,ale vsak ved no oslavim potom aj ked to nebude uz ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak ja mam smolu že mám narodky dakedy na velkonocny pondelek.. vis jake hnusne to je
tetahb k tebe =D vidis, viaceri mame smolu
Urcite by si nerada mal uzasnu party,ktora by ta poznacila na cely zivot,len kvoli tomu,ze si bola jeden piato ksprosta a napriek chorobe si sla chlastat.
Takto vyzdravies a mozes oslavovat,kamarti sa budu viac tesit z tvojho zdravia a toho ze si ok,ako z toho,ze party sa posuva... svet nekonci,treba len pozerat z ineho uhla.
asi najpozitivnejsie co sa stalo bolo ze mi taky maly potkanovity pes ostal nohu
To ten deň kedy máš 18 je akože úplne iný deň?