Takze mam chalana s ktorym chodim a zijem uz asi 3 roky.mame spolu krasnu dcerku a planujeme spolocnu buducnost.no nieco mi v zivote este chyba.chcela by som zazit este nejake vzrusenie s inym, chodit na diskoteky a len tak sa flakat.nie som este dospela
no dieta v 22 je podľa mňa dosť skoro v dnešnej dobe ale podľa mňa toto ešte príde,keď ti babo vyrastie,tak sa budeš poflakovať s kamošmi.I keď nie stále,ale aspoň občas nie?
zivot je aj o obetach (obetoch?)...uz mas tu najdolezitejsiu zodpovednost v zivote, mala by si mysliet pozitivne a vytazit zo svojej situacie len to pekne, lebo mat dceru je krajsie ako mat zazitky z prizemnych diskotek, a neverim, ze by si si nemohla niekedy tak zariadit to, ze by si si vysla s kamoskami von na kavu, caj
Aaale co z toho robite vedu? Teda zalezi ako stara je dcerka ale myslim, ze na jeden vecer ju mozes strcit svojim rodicom a ist sa s priatelom zabavit na diskoteku, popriapde vyrazit do mesta s kamoskami a dcerku nechat s priatelom...
Naplánuj si tínedžerský výkend s tvojim partnerom, babenko daj postrážiť mame a urobte si fajn výkend bez starostí - chodenie na diskotéky, do prírody, bungee jumping (aj ked na slovenskuu by som neriskovala a tak.
Po takom výkende sa vybúriš a zasa sa možeš vrátiť k dcérke
asi tak... na toto si mala mysliet skor... ako, moja teta ma dve dcery, manzela a chodi s "holkami" na zury, na brusne tance, lyzovacky a tak, proste zije, ale nijakym sposobom tym neublizuje mojmu ujovi, ani sesterkam... takze takymto sposobom by si to mozno mohla riesit aj ty...
hm, tazka situacia ... neviem ci ste si dcerku planovali alebo myslim, ze ked to takto citis tak ta to asi bez nejakych nasledkov a cinnov neprejde , ja som sice nemala dcerku ale tiez som tri roky chodila s priateolm a mala som podobne pocity ...
Pockaj mas dceru snim a ty si to teras uvedomis hm fest zodpovedne ale fest nieje ti hanba ja by som mu toto dal precitat nech vie co ma doma za falosnu ...
ja vam vsetkym dakujem za vase nazory,niektore su fakt dobre.
no ak ma niekto kritizuje dakujem neprosim.ak budete mat rodinu vy a budete zo vsetkeho uplne vycerpany a zatuzite po niecom inom tak pochopite.alebo nepochopite nikdy!!!!
TAkze mas 22(podla blogu), dieta ,priatela s ktorým chodis, s ktorým aj bývas ale nieste manzelia bo to len planujete,chces si uzit s iným atd.
No mat dieta aj rodinu no podla mna je to to naj co môze exzistovat,na druhej strane mat dieta zanamena mat aj velku zodpovednost,mat starosti ale aj radosti.
chces chodit na dyskoteky?
no kazdy predsa potrebujeme vypustit ventil to je jasne ale v tvojom prípade je to trochu ine mas zodpovednost a na to nesmies zabudnut. Mozes sa zabavyt preco nie ale nepodved priatela pretoze by to bola strasna chyba a mohlo by sa stat horsie.Môzes ist aj s kamoskami do kina,do baru na bicykli. Mas vela moznosti.
no podla mna mat dieta......ved to dieta ti dava silu do zivota ,je tvoje slnko,tvoj poklad,tvoje stastie,budes ho strazit viac ako cokolvek ine ,budes vzrusena ked ti povie prvý krát mama,ked spravý prve dva krôčiky,ked sa bude ucit bicyklovat atd atd. vtedy budes mat dost vzrusenia ale budes sa aj bat aby jej niekto neublizil.
Nie si dospela ?? Praveze naopak uz si dospela,ci chces ....ci nechces .
Ako mat rodinu je niekedy tazke,upratovat ,varit, prat,znmestit sa do rozpoctu z dvoch výplat ale hlavne ked je jeden dlhodobo na pn (tak vtedy je to riadny zaber a treba setrit kde sa len da),nakrmit dieta,sem tam mu dat za ucho ci ho okriknut ked neposlucha,rodinne hadky z druhom/druzkou,chodit nakupovat...ale aj pri takých spolocnych rodinnych nakupoch
sa da odreagovat.
Ale su aj pekne veci ktore môzes zazit ked mas rodinu.nap:. taka spolocna rodinna dovolenka pri mori ,rybacka,pikniky.atd atd.
Cize môzes sa zabavit ..... ale uz nie tak ako za mlada,uz nie tak ako ine slobodne dievky...
Uz len to ze o niekom hovoris ze je "moc mudry" svedci o tom, aka blba asi si.. viac uz nemam co dodat po tych tvojich "argumentoch" ktore si mi podlozila..
Keď som si prečítala, ako žena, ktorá má 22 rokov, dieťa, druha, s ktorým sa chcú vziať a ona si chce užívať s iným... akože... ľutujem tvoje dieťa. Keby som mala dieťa, tak nad niečím takým ani nerozmýšľam, určite, zábavu treba vždy, zábava chýba každému, ale s niekým iným? To je normálne? Prepáč, ale ty si šľapka?
A čo sa týka toho, ako si sa obula do môjho brata, na to by som ti rada niečo povedala, ale slušného slova na to nemám... ja som vyjadrila slušne svoj názor a za to slovo na tvoju adresu sa ospravedlňujem, ale na synonymum si momentálne neviem spomenúť. Takže aj ty si uvedom, ako si napísala a nazvala túto diskusiu a potom možno pochopíš, prečo sa tu ľudia ozývajú tak, ako sa ozývajú...
A že je nejaký moc múdry? Čudovala by si sa, koľko si ten človek prežil a naozaj... aký je naozaj múdry, čo ty očividne nie si...
Až teraz mi môžeš začať nadávať, že som ťa urazila... ale popravde, vôbec mi to nevadí.
Pretože si myslím, že ľudia ako ty si zaslúžia občas ostrejšie slová, aby si uvedomili, čo majú. Mám osemnásť a videla som ako krásnu vyhliadku to, že som sa mala vziať s mojím snúbencom. Nevyšlo to, bola som z toho nešťastná. Predsa keď už mám rodinu, tak mám mať za ňu stopercentnú zodpovednosť nie? To ale ty očividne nepoznáš.
A ešte raz zdvihni hlas na môjho brata, tak uvidíš, ako si JA chránim svoju rodinu, hlavne, keď ti nič nespravil a iba vyjadril svoj názor - správny názor, na rozdiel od tvojho...
Na tuto situaciu kde si upozornuje viacero starsich ludi, mozem ti len drzat palce. Dcerku kym je este mala mozes kludne odkladat a chodit sa vyblbnut v ramci moznosti... dufam, ze to zvladas
tak to si mala napisat hned na zaciatku a nie az teraz......aj ked podla niektorých reakcii ta tu niektorý dost dobre poznaju....
Ale terz nechapem...pises ze planujete spolu buducnost co chapem ako manzelstvo.....ale na druhej strane si uz nerozumiet? To si protireci. Treba sa nad tým zamysliet a napisat to sem tak aby z toho nevznikli komplikacie v odpovediach bo uz teraz je to dost .....
2 Voda-a-sneh: Vieš mi povedať, odkiaľ si zobral tú drzosť nadávať mne a môjmu bratovi, pričom teba sa vlastne tento problém ani vôbec netýka? S autorkou o tom diskutujeme aspoň trochu na úrovni - hoci by sa nedalo povedať, že s pochopením - a ty mi tu budeš vulgárne nadávať?
A čo sa týka životných skúseností, bol by si myslím si mimoriadne, ale MIMORIADNE prekvapený životnými skúsenosťami dovolím si povedať nás obidvoch. Zato ja by som bola až veľmi zvedavá na tie tvoje životné skúsenosti, keď si sa takto verejne a rýchlo rýchlo do toho obul.
Myslíš si, že mladší ľudia svoje skúsenosti nemôžu mať? A že ich napríklad nemôžu čerpať aj od svojich rodičov a uvedomovať si mnohé veci možno pevnejšie a lepšie ako dospelí, ktorí si myslia, že požrali všetku múdrosť sveta, ale v detstve si nič podobné nezažili? Pokiaľ si to myslíš, tak mi je ťa úprimne ľúto, ja len dúfam, že si inteligentný človek a nemyslíš si to a preto pochopíš, o čom tu meliem.
2 Kettynka: Keď je to takto napísané, tak v tom človek hneď vidí väčší zmysel a menšiu... ako to povedať... "mrchoidnosť"? Ale stále nechápem, ty chceš svojho priateľa podviesť? A napadá má tá istá otázka ako Zahadu... prečo sa chcete zobrať, keď už si nerozumiete? Myslíš, že v manželstve sa to zlepší? Pretože myslím, že sama veľmi dobre vieš, že to tak ani náhodou nebude. Ja len toľko, pretože z toho by si potom bola miliónkrát nešťastnejšia ako zo situácie, ktorá nastala teraz.
Museli zazit? Lenze pochop ze je to maximalne egoisticke robit nieco pre svoj vlastny dobry pocit ked mas DECKO PRE BOHA. Ocividne vsetci co zdielame tento nazor sme o hodne vyssie ako ty co sa tyka akeho takeho rodicovskeho pudu ci citu a to ani nemame deti a sme omnoho mladsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Po takom výkende sa vybúriš a zasa sa možeš vrátiť k dcérke
Chces si rozbit rodinu s malou dcerkou?
Fuj, je mi z toho na vracanie.
no ak ma niekto kritizuje dakujem neprosim.ak budete mat rodinu vy a budete zo vsetkeho uplne vycerpany a zatuzite po niecom inom tak pochopite.alebo nepochopite nikdy!!!!
mozno to pochopis aj ty o 10 rokov.ak budes mat vobec s kym.
TAkze mas 22(podla blogu), dieta ,priatela s ktorým chodis, s ktorým aj bývas ale nieste manzelia bo to len planujete,chces si uzit s iným atd.
No mat dieta aj rodinu no podla mna je to to naj co môze exzistovat,na druhej strane mat dieta zanamena mat aj velku zodpovednost,mat starosti ale aj radosti.
chces chodit na dyskoteky?
no kazdy predsa potrebujeme vypustit ventil to je jasne ale v tvojom prípade je to trochu ine mas zodpovednost a na to nesmies zabudnut. Mozes sa zabavyt preco nie ale nepodved priatela pretoze by to bola strasna chyba a mohlo by sa stat horsie.Môzes ist aj s kamoskami do kina,do baru na bicykli. Mas vela moznosti.
no podla mna mat dieta......ved to dieta ti dava silu do zivota ,je tvoje slnko,tvoj poklad,tvoje stastie,budes ho strazit viac ako cokolvek ine ,budes vzrusena ked ti povie prvý krát mama,ked spravý prve dva krôčiky,ked sa bude ucit bicyklovat atd atd. vtedy budes mat dost vzrusenia ale budes sa aj bat aby jej niekto neublizil.
Nie si dospela ?? Praveze naopak uz si dospela,ci chces ....ci nechces .
Ako mat rodinu je niekedy tazke,upratovat ,varit, prat,znmestit sa do rozpoctu z dvoch výplat ale hlavne ked je jeden dlhodobo na pn (tak vtedy je to riadny zaber a treba setrit kde sa len da),nakrmit dieta,sem tam mu dat za ucho ci ho okriknut ked neposlucha,rodinne hadky z druhom/druzkou,chodit nakupovat...ale aj pri takých spolocnych rodinnych nakupoch
sa da odreagovat.
Ale su aj pekne veci ktore môzes zazit ked mas rodinu.nap:. taka spolocna rodinna dovolenka pri mori ,rybacka,pikniky.atd atd.
Cize môzes sa zabavit ..... ale uz nie tak ako za mlada,uz nie tak ako ine slobodne dievky...
Uz len to ze o niekom hovoris ze je "moc mudry" svedci o tom, aka blba asi si.. viac uz nemam co dodat po tych tvojich "argumentoch" ktore si mi podlozila..
A čo sa týka toho, ako si sa obula do môjho brata, na to by som ti rada niečo povedala, ale slušného slova na to nemám... ja som vyjadrila slušne svoj názor a za to slovo na tvoju adresu sa ospravedlňujem, ale na synonymum si momentálne neviem spomenúť. Takže aj ty si uvedom, ako si napísala a nazvala túto diskusiu a potom možno pochopíš, prečo sa tu ľudia ozývajú tak, ako sa ozývajú...
A že je nejaký moc múdry? Čudovala by si sa, koľko si ten človek prežil a naozaj... aký je naozaj múdry, čo ty očividne nie si...
Až teraz mi môžeš začať nadávať, že som ťa urazila... ale popravde, vôbec mi to nevadí.
Pretože si myslím, že ľudia ako ty si zaslúžia občas ostrejšie slová, aby si uvedomili, čo majú. Mám osemnásť a videla som ako krásnu vyhliadku to, že som sa mala vziať s mojím snúbencom. Nevyšlo to, bola som z toho nešťastná. Predsa keď už mám rodinu, tak mám mať za ňu stopercentnú zodpovednosť nie? To ale ty očividne nepoznáš.
A ešte raz zdvihni hlas na môjho brata, tak uvidíš, ako si JA chránim svoju rodinu, hlavne, keď ti nič nespravil a iba vyjadril svoj názor - správny názor, na rozdiel od tvojho...
Nepochopi to vsak..
hmmmm...... odkladast ieta kým je male?? robýs si srandu??? ci ti preskocilo v bedni??ked nemas skusenosti tak sa neozivaj.
ja svoju dceru milujem no s mojim priatelom si uz nerozumieme...napisala som to zo zlosti.nechcem nikomu oblizit.
Ale terz nechapem...pises ze planujete spolu buducnost co chapem ako manzelstvo.....ale na druhej strane si uz nerozumiet? To si protireci. Treba sa nad tým zamysliet a napisat to sem tak aby z toho nevznikli komplikacie v odpovediach bo uz teraz je to dost .....
A čo sa týka životných skúseností, bol by si myslím si mimoriadne, ale MIMORIADNE prekvapený životnými skúsenosťami dovolím si povedať nás obidvoch. Zato ja by som bola až veľmi zvedavá na tie tvoje životné skúsenosti, keď si sa takto verejne a rýchlo rýchlo do toho obul.
Myslíš si, že mladší ľudia svoje skúsenosti nemôžu mať? A že ich napríklad nemôžu čerpať aj od svojich rodičov a uvedomovať si mnohé veci možno pevnejšie a lepšie ako dospelí, ktorí si myslia, že požrali všetku múdrosť sveta, ale v detstve si nič podobné nezažili? Pokiaľ si to myslíš, tak mi je ťa úprimne ľúto, ja len dúfam, že si inteligentný človek a nemyslíš si to a preto pochopíš, o čom tu meliem.
2 Kettynka: Keď je to takto napísané, tak v tom človek hneď vidí väčší zmysel a menšiu... ako to povedať... "mrchoidnosť"? Ale stále nechápem, ty chceš svojho priateľa podviesť? A napadá má tá istá otázka ako Zahadu... prečo sa chcete zobrať, keď už si nerozumiete? Myslíš, že v manželstve sa to zlepší? Pretože myslím, že sama veľmi dobre vieš, že to tak ani náhodou nebude. Ja len toľko, pretože z toho by si potom bola miliónkrát nešťastnejšia ako zo situácie, ktorá nastala teraz.
Minulost sa minula,
buducnost sa budi a zijeme
pre pritomnost.
A ja si ju mienim KUREVSKY UZIT!!!!
Dakujem
Dakujem
Dakujem....................
Lutujem tvoje dieta ak chces robit toto.
A co dieta pre boha?
Tebe nedopina ze by si mala ostat v ucelenej rodine aby bolo dieta v pohode???