Ahoj! Čiže- blížia sa mi prijímačky a ja som si chcela skúsiť nejaké staršie monitory. A ako som hľadala na nete, objavila som toto: » www.nucem.sk/documents//26/m... a skutočne sa mi nechce ve
Nie, čakala som že boli ťahšie A ja ich nepíšem, ja som osmačka, len idem na prijímačky na bilingvál, tak som si to chcela kuknúť, čiže tým sa dostávame k tej jednej otázke- nie, žiadne sme zatiaľ nerobili Ale proste toto sa mi zdalo neskutočne ľahké, 80% z toho vypočítam z fleku z hlavy, k zvyšku mi stačí jeden príklad na papieri... čo už
my sme písaliu minulý rok a boli o dosť ťažšie ako minulé ročníky,kopa chytákov ale nakoniec z predpokladanách 60 percent z matiky som mala 80,lebo uznali aj nejaké tie chyby ako prevody a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tento je už lepší??
mi nepovedz ani zo srandy, že ste si nerobili nejaké staršie ročníky, aby ste sa pripravil??
tento je už lepší?
mi nepovedz ani zo srandy, že ste si nerobili staršie ročníky, aby ste sa pripravili
absolútne nechápem tú hystériu okolo toho o__O
LOL,som siedmak,a toto vypočítam z fleku
To sú testy pre retardovaných,či čo?
..ale aj tak z toho nejdem robiť vedu... monitor podľa mňa dá nad tých 70% každý,kto to do teraz neflákal
A teraz ich je 20..asi tak
takto vyzerali monitory