Ahojte, napísal mi asi po roku taký chalan, ktorý sa mi páčil vždy. Lenže teraz mi odpisuje takým spôsobom že iba ja udržiavam konverzáciu, mám mu prestať odpisovať? Aaaaa ešte niečo. Mala som jedného priateľa a dopadlo to zle. Vtedy som si vytvorila názo
@mccafe Mala by si si dávať bacha že čo slubuješ, a to platí pre každého aj pre mna, ked to nevieš dodržať...
Povedala si si že nikdy nebudeš mať dalšieho chalana, tak by si nemala mať, po čestnej stránke.........
ja mam to iste...ja som chodil jedine s dievcatami, do ktorych som nebol zamilovany, lebo vtedy som uvazoval triezvo, a nebol som "mily chlapec" vtedy, ale uplny normal, sebavedomy a ked zamilovanost vyprchala, nemal som problem sa pohnut dalej...ale je to aj tym, ze vzdy ked som sa zamiloval ma dotycna odmietla, a to boli pre mna take facky, ze sa uz nikdy nechcem zamilovat a moj vztah k zenam sa redukoval na kamarastva a obcas aj s vyhodami raz za dlhsi cas...a v poslednom case uz ani nemam chut ist so zenou vonku, iba v ramci partie alebo vacsej skupinky...
@mccafe o vela prichadzas myslim si, ze k zivotu patria aj sklamania. clovek by mal ale podla mna byt hlavne spokojny sam, potom ho ani neuspech v laske nerozhadze.
@mccafe
Keby si sa tým mužom vyhýbala, tak by tu nebolo fórum na takú tému
Určite v duši túžiš byť milovaná a rozmaznávaná dotyčným chlapcom. Priznaj to! :ehm: :happy:
hento, ze nechces s nikym nikdy chodit je len poza, ak by nebola, tak to tu teraz neriesis
a vsak nikto ho nenuti, aby ti odpisoval, ak sa ti zda, ze je to len preto, aby "udrziaval konverzaciu," tak sa skus zamysliet nad tym, co mu pises a ci ho to vobec zaujima
aj ked, neviem si predstavit, preco by to niekto robil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Povedala si si že nikdy nebudeš mať dalšieho chalana, tak by si nemala mať, po čestnej stránke.........
staci sa zamilovat a vsetko hodis za hlavu, mozog-nemozog
Keby si sa tým mužom vyhýbala, tak by tu nebolo fórum na takú tému
Určite v duši túžiš byť milovaná a rozmaznávaná dotyčným chlapcom. Priznaj to! :ehm: :happy:
a vsak nikto ho nenuti, aby ti odpisoval, ak sa ti zda, ze je to len preto, aby "udrziaval konverzaciu," tak sa skus zamysliet nad tym, co mu pises a ci ho to vobec zaujima
aj ked, neviem si predstavit, preco by to niekto robil