Potrebovala by som poradit.. chalan ma nedokaze spravit. Som nejaka vadna alebo robi nieco zle on? chce to cvik? Popripade dajte nejake tipy lebo ja uz fakt neviem...skusali sme toho vela ale tak nic moc... vopred dakujem
Pozri..ked nam to povies /napises.. co mi s tym? povieme ti aLe musis vediet ty sama co ta vzrusuje..atd... a maLi by ste sa o tom obaja pozhovarat .. sorrac setkym za veLke L =D aLe z istych dôvodov maLe mi nejde =D
chce to trening a trening hodina a hodiny stravit pri tom nie par minut . Dakedy som cital o stymulovanie bodu G ale ci by toto pomohlo. Kazda zena je ina kazdu nieco ine zvrusi. By si mala sama vediet. Ako to chces a potom uz len cakat hodinu mozno a dve kym sa spravis. vsak zenam to trva o nieco dlhsie ako muzom mam pocit
Ja som tiez svoju priatelku nemohol spravit, ale porozpravali sme sa o tom, lebo som nevedel ci je chyba u mna, alebo kde a povedala ze sa este trochu predomnou hambi (som jej prvy) a ze stale na to mysli a ze sa nedokaze uvolnit a som jej povedal ze sa nema coho hambit a nech sa jednoducho pokusi nemysliet a odvtedy orgazmus zaruceny.. Mozno aj ty si taka, alebo on, proste vela myslenia a sustredenia sa na to, tomu vobec neprospievaju.
tak ale sak nevieme ani ako ta robi, alebo ci ta vobec robi, alebo len pri sexe ta nevi spravit, ci ta nespravai po 5minutach alebo po hodine, ci ta robi jazykom prstami,,,ci v strese vo vytahu alebo v prazdnom byte v pokoji... trochu neurcito si to napisala ak ti mame konstruktivne poradit
to je u kazdej inak, niektorej staci sa dotknut fazule a je hotova a inej zase treba robit slabe obrady aby vobec vzdychla. ale hlavne ide o skusenosti a vek. najcastejsie maju zeny orgazmus vo veju 30-40 rokov a ide o tie najsilnejsie, takze myslim, ze vacsina ludi vratanie mna sa urcite ma este na co tesit.
povedz mu narovinu , co sa ti paci a ako by si to chcela a ked ta ani potom neurobi , tak je nemehlo a je chyba v nom...no urcite mu to povedz a potom uvidis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dnesna mladez. Chce to cvik. Ne ze sa po par minutach zvali an postel a nechape.
Inac prispeje k tomu ked vyskusate ine miesta ako tvoj ci jeho byt. Niekde v prirode , auto alebo tak