Taky som nasrany, niekto mi vypustil dve kolesa na medaku. No našťasie vypustil a neprepichol.
Je to určite odplata od niektoreho týpka čo ma pozna za nočne forum o polišoch, no tak mu pekne dakujem, zmeškal som do prace, šef ma zdrbal ako si to predstavujem, k tomu obed stal za hovno a ani žiadna fuška na obzore, no tak to tu mam pekných neprajni
@pubertslatinocelny Koprofilie je sexuální úchylka, která se projevuje zálibou ve výkalech, nejčastěji lidských. Koprofilie se může projevovat sexuálně motivovaným čicháním pachu výkalů, sledováním defekace, sbíráním použitých toaletních papírů (použitý papír je chápán jako milostný dopis), defekací při pohlavním styku či sbíráním a sušením vlastních či cizích výkalů.
Jednou z forem koprofilie je pojídání výkalů, které se zve koprofágie, které je typická i pro některé brouky. Ze zdravotního hlediska je tato činnost, stejně jako mnohé jiné koprofilní praktiky, značně rizikovou a může být zdrojem šíření různých infekcí, kupříkladu žloutenky.
Koprofilie patří v drtivé většině kultur k tabuizovaným jednáním. Mezi vyznavači této praktiky pro ni existují různá pojmenování, kupříkladu kaviár, scat, hnědý déšť či hnědá sprcha. V různých, zejména homosexuálních, skupinách jedinci praktikující koprofilní praktiky používají jako poznávací znamení nošení šátku hnědé barvy.
filip, ved ale chapes...napises do fora take veci....to si daj bud do stavu alebo napis blog ked chces....ale co ako sa maju ludia k tomu vyjadrovat? to posobi cisto ze machrujes, ze mas mercedes a navyse ti to nikto neveri
bráni ti niečo zistiť, kto to bol a odpustiť mu z krvného obehu? to o tom musíš zakladať fórum? ja som sa dnes s autom zjebal do nejakého jarku a doslova sme ho ťahali dvaja von
@prodigy1 Vďaka za morálnu podoru.Myslím ,že pri tejto ankete sa aspoň trochu zabavím a prestanem myslieť na maturitu.Podľa vzoru tej včerajšej .....Krampus
@alpynus dvaja ľudia zmáknu celé auto vypustiť za 30 sekúnd stačí mať taký "šrobovák" na ventily jediné čo zdržuje je čapička a jediné čo je nápadné, je, že keď človek vytiahne vnútro ventilu tak to syčí, že to pol mesta vie.
@alpynus dvaja ľudia zmáknu celé auto vypustiť za 30 sekúnd stačí mať taký malý šrobovák(rovný) na ventily jediné čo zdržuje je čapička a jediné čo je nápadné, je, že keď človek vytiahne vnútro ventilu tak to syčí, že to pol mesta vie.
@swen , uz som si myslel, že si sa na mna vykašlal a sme všetci... to tu bude horko...swenko a čo v školičke, teta učitelka posluchala?? alebo ste ju nasierali cele vyučovanie??
a či niekedy spím??? to ako mysliš ?? či s niekym spím, ak tak, no jasan, že spím a stebov by som to tiež rad skusil.....filip
Ale odhliadnuc od tradičnej výpovednej hodnoty týchto ankiet.Keby som vlastnil ja Mercedes a nejaká "dobrá duša" by mi vypustila 2 pneumatiky,tak mi ma to riadne nasralo.No jedným dychom,musím dodať,že by som nezaložil fórum len kvôli tomu.Nie je mi jasný účel tohto fóra a myslím ,že nie som sám ......Krampus
Chlape vyjeb sa na modeling a aj na prácu gigola ty sa kľudne uživíš aj ako spisovateľ pre Mladé Letá, ešte aj dokážeš napísať príbeh ktorý má nadväznosť na ten predošlý klobúk dole
Mimochodom keď som videl že niekomu tu na Birdz vypustili kolesa na Medáku a ešte dve a ich neprepichli už som vedel o koho tu ide že filip kurva ty máš v živote šťastie.
no čo ste, odkial ste, ten vyraz slipuše ste nepočuli????
to sa asi v hetero skupinkach nepouzíva...
@mezomus , šuchnuť, šuchať, vyšuchať, nebezpečné vyrazy... jeden šuchal v blave v zime na lade pod mostom babu a jej hovorí: kurva, chyť sa toho šlejera lebo ťa nevyšucham ani do budapešti.!!! filip
@weemanko , si odkial ked to tu nepoznaš a sa pohoršuješ????, zvykaj si...
fijalkami to tu smrdieť nebude!!!! alebo plav do teplých morí....filip
s vami @krampusom , @prodigyom1 , @pa3ckom by som sa rad stretol niekde v krčme a sa bližšie porozpaval ...ste vytrvali fanuškovia, čo nesklamu filipa..
lebo ked ich udili vyseli za ruky..., je tu taky cigan a robi si srandu s gadžov...ale ja mu už niečo pekne napíšem....a ked aj celej osade, neni problém......filip
@ladyofcarnage Práve som prišla na to, že ona je tu prihlásená ešte nejaká @kavenka ale našťastie tu už dlho nebola, že by sa čudovala, čo jej to chidí na webku za upozornenia
@mielikki , porad tomu aštarovi nech si odvezie z vychodu bars aj všetkych ciganov aj s tym super slavnym post komunistickym prezidentom a nie na jupiter ale na slnko, tam je teplejšie....filip
@krampus a co maz za tajnu skrýšu, ked do krčiem nechodíš???? filip
A inak, stavila by som sa o svoje vlasy, že aj tak nie si Filip, len je to tvoje vysnené meno (Hoci dosť hrúza, mala som tú česť poznať nejakých nositeľov toho mena
ale hej som filip...tak ma pokrstili, možem ja za to že som pekný?????...hehehehe...
zajtra vlastne už dnes idem do sauny, trošku prekrviť kostru... to zas budu zážitky,,, možno sem nejaky hodím, aby som zdvihol par neprajnikom adrenalin... idem spať a majte sa dobre.....filipko
a dakujem za prispevky, keby tak za ne davali chechtaky dal by som ich všetky na charitu, ale ja aj tak prispievam, do hrobu si ich nezoberiem..pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
Bože chlapče...
Stálo to za hovno, scat je u homosexuálov rozšírený...
Jednou z forem koprofilie je pojídání výkalů, které se zve koprofágie, které je typická i pro některé brouky. Ze zdravotního hlediska je tato činnost, stejně jako mnohé jiné koprofilní praktiky, značně rizikovou a může být zdrojem šíření různých infekcí, kupříkladu žloutenky.
Koprofilie patří v drtivé většině kultur k tabuizovaným jednáním. Mezi vyznavači této praktiky pro ni existují různá pojmenování, kupříkladu kaviár, scat, hnědý déšť či hnědá sprcha. V různých, zejména homosexuálních, skupinách jedinci praktikující koprofilní praktiky používají jako poznávací znamení nošení šátku hnědé barvy.
vidim, že ste ma prišli pozrieť všetci - teda ešte nie, oblubení diskutujúci "kamoši", to sa zas pobavíme....že jo.....filip
@tenario EMO sa mi celkom pači, ako si tam podriezate žily, škoda, že su to len take finty.....filip
inac..... zase dalsia "duchaplna" "tema" na diskusiu
@ aplpynus, no tak ty si to nebol, lebo to nevieš, takže vypadaš z podozrivých, mááááššš to tý šťastie zajo.....filip
@ tenario ved to maš v profile, ale zas netvrdim, že ty si upir a rezes sa na cinkulary....filip
@ prodigy1, meniš fotky v profile ako ja slipuše....filip
a či niekedy spím??? to ako mysliš ?? či s niekym spím, ak tak, no jasan, že spím a stebov by som to tiež rad skusil.....filip
Mimochodom keď som videl že niekomu tu na Birdz vypustili kolesa na Medáku a ešte dve a ich neprepichli už som vedel o koho tu ide že filip kurva ty máš v živote šťastie.
to sa asi v hetero skupinkach nepouzíva...
@mezomus , šuchnuť, šuchať, vyšuchať, nebezpečné vyrazy... jeden šuchal v blave v zime na lade pod mostom babu a jej hovorí: kurva, chyť sa toho šlejera lebo ťa nevyšucham ani do budapešti.!!! filip
@weemanko , si odkial ked to tu nepoznaš a sa pohoršuješ????, zvykaj si...
fijalkami to tu smrdieť nebude!!!! alebo plav do teplých morí....filip
inac vcera som ti nieco pisal v tamtej diskusii na konci, ze nezakladaj hlupe diskusie, a ty dnes zas....
lebo ked ich udili vyseli za ruky..., je tu taky cigan a robi si srandu s gadžov...ale ja mu už niečo pekne napíšem....a ked aj celej osade, neni problém......filip
@prodigy1 Je to výsledok kolektívnej spolupráce
@pa3cek Ty si ma dorazil tými Mladými letami
Ale ešte ako som to pozerala, Aštar a spol. chcú vyslať ľudí na Jupiter, oni spolupracujú s tebou???
(V ktorom okrem iného narážam na to, že má na webke písané "z Jupitera")
@prodigy1 niet za čo, ja som len rada, keď sa môj kult rozširuje
(je veľa hodín, zas je zo mňa narcis)
@krampus a co maz za tajnu skrýšu, ked do krčiem nechodíš???? filip
V skutočnosti budeš prinajlepšom Ezechiel, Ežo
(Alebo Gábor???)
zajtra vlastne už dnes idem do sauny, trošku prekrviť kostru... to zas budu zážitky,,, možno sem nejaky hodím, aby som zdvihol par neprajnikom adrenalin... idem spať a majte sa dobre.....filipko
a dakujem za prispevky, keby tak za ne davali chechtaky dal by som ich všetky na charitu, ale ja aj tak prispievam, do hrobu si ich nezoberiem..pa
už vidím tú tému o tom, ako ťa nejaký cumeľ či bábika očumovali
Je až neuveriteľné ako tu všetci viete využiť situáciu a na všetkom sa pobaviť.
119 komentar
@torpedo08 , mas pravdu rozhodol som sa pre BMW...
@celebrita , čisielko nemam ale daj svoje, niečo pekne ti poviem....
filip
že pan tomáš........filip