Takýto rozvrh... to kde sme, to svet nevidel.. :(:(((
Jedného škaredého dňa som otvoril na nete informačný systém školy, ktorú som mal dovtedy rád. Škoda že som prvák a tá radosť zo školy trvala veľmi krátko..
@2 no to normalka urcite nie je. poznam ludi, ktori maju 3 dnovy rozvrh a vsade je vacsinou je rozvrh do stvrtku, minuly rok som mal stvrtok len jednu nepovinnu prednasku..
apropo, huste to moze byt aj s kratsim rozvrhom, nie?
@5 tak ja mávam hodiny nariedko, ak voľno, tak v strede týždňa, lebo v piatok mávame profákov z čiech, takže inokedy nemôžu. a ako hovorím, ja taký rozvrh mávam bežne. len občas sa mi stane, že mám len 4 dni.
neboj, to si zvykneš mňa akurát naštvalo, že som nebol vylosovaný medzi 100 žiakov ktorí budú mať predmet soc. psychológia pre právnikov, na ten som sa celkom tešil...
@8 je to Brno moja. a je to VUT podnikatelska. od skoly trolejbusom asi 15 minut na zastavku, kde prestupim na elektricku, ktora ma asi za 25 minut dovezie na hlavni nadrazi, od ktoreho je autobusko vzdialene asi 8 minut velmi rychlej chodze. alebo na hlavnom nadrazi pockat na elektricku, ktora ide pri autobusko, od ktoreho je to potom asi len 3 minuty rychlou chodzou..
no, prvy bus chodi kazdych 10 minut, elektricka kazdych 10 minut tiez. ta posledna tiez kazdych 10 minut.
Je to celkom huste. Ale na druhu stranu som si vsimol, ze Vysokoskolaci si nejak moc zvykaju na 4 a menej dnovy studijny tyzden
Ja som vystudoval SPU FEMku a 1. a rocnik sme mali skolu 5 dni. V 2. rocniku sme mali len styri dni a v 3. rocniku zas 5 dni a viem, ze sa zacli strasne cachre machre okolo toho, ze si kopec studentov menilo a prehadzovalo hodiny. PRoste si odvykli.
Az v 5. rocniku sme mali len 3 dnovy a to len pretoze na stvrtok vychadzali len prednasky a povedzme si uprimne, ktory piatak chodi na prednasky?
to a mas po probleme - co takto PRESTUPIT - v Trnave alebo v Piestanoch?
a domov sa urcite dostanes
inak nechcem byt zla, ale dala som si tu namahu a nasla ti vela vela dalsich spojov, aj ked nie su priamo - ale prestupovat, to je v dnesnej dobe normalne, tak sa nemusis bat
k tomu rozvrhu: naozaj je strasni, a lutujem vsetkych co mate zabite vsetky dni
@14 noo, mas aj trochu pravdu, no ine ako 4 dnove som nepoznal... takze ot je sok..
noo, teraz to uz mas tak, ze takmer ani prvaci nechodia na prednasky...
@15 no zas vies... ked by som mal prestupovat, prisiel by som nejako domov.. tak o siedmej a neskor. no a zvysili by sa aj naklady na cestu... no a to rovno do postele unaveny od cesty.. no, sobotu mat volnu (alebo sa ucit) a nedelu zabit znova cestovanim. povedz. ma to zmysel?
ja len teraz dufam ze budem moct v pondelok nejak poobede chodit do brna...
ale ved jasne, svet sa nezrutil.
napad z taxi za taxi zaplatim tolko co za cestu domov nie?
ach, citim sa hrozne. som prvacka a mam len 3 dni. to aku skolu som si vybrala??? teda ja viem ze som hladala tu najlahsiu, ale ani som netusila ze to mate vsetci take tazke
Ja do skoly piatok o jednej - do vecera... a sobota od rana do pol tretej...o tretej chytit bus a o siestej vecer som domka... zacina sa mi to pacit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
apropo, huste to moze byt aj s kratsim rozvrhom, nie?
@3 minuly rok som si aj ja robil.. bolo to fajn.
no, prvy bus chodi kazdych 10 minut, elektricka kazdych 10 minut tiez. ta posledna tiez kazdych 10 minut.
preto to nestiham.
ved zabyvas sa tam a uvidis. hlavne radim - nebrat to tak tragicky. dalsi rozvrh bude mozno lepsi...
Ja som vystudoval SPU FEMku a 1. a rocnik sme mali skolu 5 dni. V 2. rocniku sme mali len styri dni a v 3. rocniku zas 5 dni a viem, ze sa zacli strasne cachre machre okolo toho, ze si kopec studentov menilo a prehadzovalo hodiny. PRoste si odvykli.
Az v 5. rocniku sme mali len 3 dnovy a to len pretoze na stvrtok vychadzali len prednasky a povedzme si uprimne, ktory piatak chodi na prednasky?
to a mas po probleme - co takto PRESTUPIT - v Trnave alebo v Piestanoch?
a domov sa urcite dostanes
inak nechcem byt zla, ale dala som si tu namahu a nasla ti vela vela dalsich spojov, aj ked nie su priamo - ale prestupovat, to je v dnesnej dobe normalne, tak sa nemusis bat
k tomu rozvrhu: naozaj je strasni, a lutujem vsetkych co mate zabite vsetky dni
noo, teraz to uz mas tak, ze takmer ani prvaci nechodia na prednasky...
@15 no zas vies... ked by som mal prestupovat, prisiel by som nejako domov.. tak o siedmej a neskor. no a zvysili by sa aj naklady na cestu... no a to rovno do postele unaveny od cesty.. no, sobotu mat volnu (alebo sa ucit) a nedelu zabit znova cestovanim. povedz. ma to zmysel?
ja len teraz dufam ze budem moct v pondelok nejak poobede chodit do brna...
ale ved jasne, svet sa nezrutil.
napad z taxi za taxi zaplatim tolko co za cestu domov nie?
modraste su cvika ,zelene prednasky
na prednasky nebudem chodit ako vzdy,a z cvik z telesnej si dam oslobodenie