davam si zalezat na kvalite, vona je velmi dolezita takze najradsej pouzivam naommi campbell cat deluxe, alebo kylie minogue darling, celine dion ma tiez par dobrych a ja si ich nekupijem vacsinou mi ich niekto daruje
@ahoj131 aha no ja neviem pre mna ako chalana je najprijemnejsie ked zena vonia co najviac prirodzene je to len taka slaba vona ale urcite lepsie ako nieco umelo vytvorene aby sa to silou mocou dostavalo do ludskeho nosa takze tak , podla mna by si si mala kupit nejaky dobry vonavy samponik a to staci
@ahoj131 no nemas zac , ale je to len moj nazor , ehm mne to proste pripada tak ze zena co sa velmi vonavkuje nieco skryva a ide jej o osalenie zmyslov ... pre mna cim cistejsia vona zeny tym cistejsie su jej umysli ... heh ale to uz mozno trepem vela ^^
davidoff cool water, yves rocher verbeine (alebo tak nejako:p), juventus pre zeny a divine od oriflamu
- tieto mam teraz a striedam ako mi pride na vecer a do spolocnosti davidoff, na bezne nosenie yves rocher a juventus, divine tak na nieco medzi
este mam:
zboznujem CD- J'Adore L'Absolu
na leto som mala ESCADA Moon Sparkle
Valentino - Rock ‘n Rose Couture som dostala som od milacka
dosli:
Giorgio Armani -Code Donna bol moj naj parfem
Mochino -Funny tiez nebola zla ...atd.
Naj parfémy zatial čo som mala moschino - glamour alebo bvlgari - omnia. Najčastejšie nakupujem na internete je to lacnejšie a pohodlnejšie. Moj typ na najlacnejšie orig. parfémy www.najlacnejsiparfem.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
moje najoblubenejsie... a potom aj ine..a kde ?
parfumerie..
este zboznujem prvy kyle minogue darling x)
Ja používam mentolovú vodu po holení (áno, som zaťažená na mätu a na pánsku kozmetiku).
- tieto mam teraz a striedam ako mi pride na vecer a do spolocnosti davidoff, na bezne nosenie yves rocher a juventus, divine tak na nieco medzi
zboznujem CD- J'Adore L'Absolu
na leto som mala ESCADA Moon Sparkle
Valentino - Rock ‘n Rose Couture som dostala som od milacka
dosli:
Giorgio Armani -Code Donna bol moj naj parfem
Mochino -Funny tiez nebola zla ...atd.