Takže mam notebook asi pred 2 a pol roka kupovaný teraz sa mi pokazil na nom windows 7 home premium x64 mam ho origoš.
Chcem preinštalovať windows len neviem či mozem stiahnut niaky premium s netu alebo ako...Pruduct key mam na notasi nalepeny len nemam inštalačne dvd tak neviem ako na to ako by som ho preinštaloval...
Mal by si mať na disku recovery partition s inštalačným obrazom. Pri spúšťaní boot obrazovka zvyčajne vypisuje, ktorým F-klávesom sa k obnoveniu systému dostaneš.
Myslím, že bez problémov funguje aj ľubovoľný image rovnakej špecifikácie (Win7HPx64). DVD-čká sú tam rovnaké, podstatné je mať unikátny kľúč.
@night myslim ze je jedno v akom jazyku je ten win...pri xp som do cz verzie supol sk kluc a islo to...naozaj ide len o dane vydanie toho winu...ak je nejak upraveny napr od agemu tak potrebuje konkretne ten..stiahnuty z netu mu nepomoze...s tym uz mam skusenosti...
btw...pokial tam uz nainstaloval iny win...tj nemusel ani zmazat tu particiu ale zmazal subor na C recovery.dat tak mu uz nic nepomoze...len si stiahnut nejaku piratsku verziu
@kosmiklove veď áno, to s jazykmi som dal len ako teoretickú možnosť, nestretol som sa s tým. Ja to ani vôbec neriešim, mám 14 krabicových licencií od XP po 8 CP.
S customizovaným Win-om a zmazanou recovery je v paži, to hej.
@night to naco ti je tolko toho? ja mam origos len win98, winxp, v 3 notasoch mam origos xp, vistu a w7 ale tam sa o krabicovych verziach neda hovorit a to je vsetko na pc slapem nacierno ale mam v plane si kupit w8 ked bude...
tieto neustale bsod koli picovinam ma vytacaju...dneska som sosal gigovy subor a pri 90% mi vyhodilo bsod pri rozpakovavanim winrarom teraz ma caka cakanie na volny slot + cca 3 hodiny sosania pretoze free servery su pomale
XP Pro, Vista Business/Enterprise a 7 Pro (z každého samostatne x86 a x64, obe platformy po dvoch kusoch), XP a 7 Embedded, XP Tablet, 8 ConsumerPreview (samostatne x86 aj x64), zrejme všetky existujúce verzie a platformy Windows/Virtual/Exchange/SQL/HyperV Server, Visual Studio, System Center, BizTalk, Forefront, Lync, SharePoint, Expression, podnikové súčasti Office, SDK-čky, vývojárske aplikácie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Myslím, že bez problémov funguje aj ľubovoľný image rovnakej špecifikácie (Win7HPx64). DVD-čká sú tam rovnaké, podstatné je mať unikátny kľúč.
Skôr pohľadaj recovery.
btw...pokial tam uz nainstaloval iny win...tj nemusel ani zmazat tu particiu ale zmazal subor na C recovery.dat tak mu uz nic nepomoze...len si stiahnut nejaku piratsku verziu
S customizovaným Win-om a zmazanou recovery je v paži, to hej.
tieto neustale bsod koli picovinam ma vytacaju...dneska som sosal gigovy subor a pri 90% mi vyhodilo bsod pri rozpakovavanim winrarom teraz ma caka cakanie na volny slot + cca 3 hodiny sosania pretoze free servery su pomale
XP Pro, Vista Business/Enterprise a 7 Pro (z každého samostatne x86 a x64, obe platformy po dvoch kusoch), XP a 7 Embedded, XP Tablet, 8 ConsumerPreview (samostatne x86 aj x64), zrejme všetky existujúce verzie a platformy Windows/Virtual/Exchange/SQL/HyperV Server, Visual Studio, System Center, BizTalk, Forefront, Lync, SharePoint, Expression, podnikové súčasti Office, SDK-čky, vývojárske aplikácie...
...ale aj tak ma najviac dostal MS-DOS 6.22