takže chalani mám jednu otázku potrebujem aby ste mi napísali váš názor...napíšem to skrátene, lebo by sa to nikomu nechcelo čítať...
takže chodíte s holkou už nejakú dobu a je to dosť vážne a ona vám povie že nechce mať tajomstvá pred vami a povie vám ž
Objal ju a povedal ze mi je to luto, a dal jej milion pus a plakal s nou ak by to bolo potrbne... Ak samozrejme sa pred tym netvaila ako panna a take kravinky Proste ked to vydrzi rok a pol tak asi ma preco. Takej babe by som veril. Co bolo bolo predsa, ludia sa menia
@amatter suhlasim a musi ta mat velmi rada ked ti to povedala , samozrejme pre cloveka je to asi trosku sok , ale nevidim dovod preco sa zachovat nejako horsie ako tu napisal vyssie kolega
@Ena233 aj sa bojim nieco napisat aby som daco neposral. Chuda baba,take zazitky ake ma ona jej nezavidim. musi s tym zit a asi na to mysli kazdy den!! je miz toho do placu. uf.. Ale ak to zvlada, tak jej zavidim. a musi mat vazdne silnu volu. a Verim, ze sa musela tou chalanovy zdoverit. A ak sa mu zdoverila, tak preto, lebo jej na nom zalezi, a nechce aby sa to dozvedel od niekoho ineho, a skoncilo t zle. Tak ai ho vazdne lubi. Nech si to ten chalan vazi, a ak pri nej ostane, verim, ze mu bude za to natolko vdacna, ze s nim ostane a budem mu verna... Kazdopadne ak ju ma rad tak to co bolo nech vobec neriesi. I ked nepozname podrobne okolnosti, mal by s nou ostat. Urcite ho lubi, a asi aj on ju. Drzim i palce moc moc.. nech im to vide tako ma. a hlavne nech su stastny...
@5 tak je to sok, urcite ze si to musel dat v hlave dokopy, ale vidis ze vsetci sme sa zhodli na jednom zatial...
aaa @andrejkaza mas nejake komplexi??? pytala sa na nas nazor, nie na to co si ty o nas myslis... tak ta pekne prosim neries to, ona ma vlastnu hlavu aby vedela ci sme banda netvorov alebo nie.
@ena233 sikovny. dobre spravil. to je vazdne na uvazenie. ale ta baba v podstatne nic zle nespravila. Iba ze ma strasne dosrany zivot, a neiem co je to za ludi. ale ka normalny, a maju sa radi, verimz e to co sa jej stalo mzoe ich vztah poriadne zcelit... Ona by mala byt urcite rada, ako to on zobral, a ze ju ma aj tak rad, a onzas bude raz, ze ona sa ho len tak lahko nevzda. teda ak nie je jedne z nich sprosty. a kolko maju rokov? a hlavne nech je na nu moc moc mili a bozkava ju od rana do vecera a 5x denne vravi ze ju luubi. asi to vazdne potrebuje!
@ena233 to niekto iny napisal o netvoroch a nie ja a predpokladam ze maju tak po 16-17, kedze sa pise ze sa dali do kopy na SS a tak... mozno 18? a noo a k tomu vzduchu "a bez vzduchu sa neda zit", ten vyrok som uz pocul. Pre mna su baby viac nez dolezite, aj ked ziadna so mnou nechodi a ani nechce, ale to je uz o inom Trosku si nepochopila na co som narazal, ale to nevadi... nechcem riesit veci mimo tuto temu
@amatter ja by som tiez spravil to iste....urcite bych tej holke nevinadal, ze sa kurvi alebo čo....bol by som rad, že mi tak veri...taketo doverné veci len upevnuju vzajomny vztah
no ona mala 17 a on 19....tak verím že im to vydrží bo on môj naj kamarát a ona tak isto...a kedže som ich dala do kopy...tak sa snažím necj im to aj vydrží...hehe
@ena233 tak sa len pozeraj do kamery a usmievaj sa a tvar sa inteligentne. a Neviem, udrzovat cudzi vztah? to by som nerobil, je pekne ze si ich dala do kopy. Ale povedal by som, ze zvysok je na nich. vies aby to neskoncilo ako vztah zo zvyku ak nechapes, co sa dneska ani ja trosku, neviem vyjadrit co myslim, tak sa len usmievaj
Nuz a co by som mal robit? Byt jej opoorou, povedat to tiez chcelo poriadnu guraz zrejme takze nevidim dovod preco by to mal chalan skoncit alebo co... Ale tak mozno nejaky cas na predychanie bude potrebny ale inak to podla mna vztah len posilni.
all ALE KED SI PREDSTAVIM, ZE MI DACO TAKE POVIE MOJA BABA!!! TENCHALAN MUSEL MAT STRASNY SOK! FUUU. AJ TAK DOBRE ZE TO ZVLADA... A TA BABA MUSI BYT UPLNE NADNE KED S NIM BOLA A POVEDALA MU TO AZ NESKOR... TOMU VRVAIM PRAVE TREPENIE..
no je to kus divne s tou strednou :o ale neriešil by som to len by som si daval väčší pozor pri milovaní keď je taká úrodná pôda nie že zasejem predčasne inak neodsudzoval by som ju za to...každý robíme chyby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
no tak on s ňou ostal...ale najprv sa s ňou nerozprával asi tri dni
povedal že to si musí premyslieť...
aaa @andrejkaza mas nejake komplexi??? pytala sa na nas nazor, nie na to co si ty o nas myslis... tak ta pekne prosim neries to, ona ma vlastnu hlavu aby vedela ci sme banda netvorov alebo nie.
a prečo by ste mali byť netvory...však vy ste pre nás ako vzduch.....ako aj my pre vás
no ona mala 17 a on 19....tak verím že im to vydrží bo on môj naj kamarát a ona tak isto...a kedže som ich dala do kopy...tak sa snažím necj im to aj vydrží...hehe
no my sme sa asi nepochopili navzájom......
@1 - povedal si to vazne pekne
mala vtedy 15 jej priateľ 19
no lebo sa to mňa netýka....
kebyže hej tak by som napísla