športový, výtvarný, tanečný,keramický, malovanie na sklo....všelijaké boli, pri ničom som sa nezdržala......teraz neviem, čo vyskúšam, idem sa pozrieť , aký je výber
dávnejšie na základnej som chodil na futbalový, neskôr stolnotenisový, na strednej to už je chemický a kreativ. a sem tam po škole ostanem na angličtinu a na vysvetlenie niečoho z matematiky.
chodila som na gitaru, výtvarnú a na dramatický ( ten ale zrušili ) a na gitaru už nechodím dva roky a nechodím ani na výtvarnú... neviem tento rok sa prihlásim asi len na prípravu na monitor
Na ZŠ som chodila na Tvorivý ateliér - , na stolnotenisový a Digitálnu fotografiu. Minulý rok som nechodila nikde, lebo som niekde zaje*ala ten kultúrny poukaz, ale tento rok pôjdem asi na Pascal a možno na stolnotenisový, uvidím.
popri škole mám aj tréningy, takže nad krúžkami ani nerozmýšľam. ale doteraz som bola 5 rokov súčasťou zdravotníckeho.. teda tie prvé dva roky, neviem či to bol krúžok, ale niečo z toho bolo
chodil som na informatiku na zš (rozumej, že sme sa iba hrali na nete hry )
na SŠ som chodil iba na matematiku , zväčša sme precvičovali to, čo sme brali na normálnych hodinách, čo je dosť škoda, lebo by som chcel, aby sme sa učili niečo nad rámec osnov
my máme iba také že: krúžok matematiky,slovenčiny,príprava na MS z neminy alebo angliny...alebo nejakého účtovníctva...a potom je tam ešte tanečný a potom je sú tam manekýnky ...ale nechodím ani na jeden asi by som potom nestíhala
Na ZŠ fakt na všetko možné, raz som mala šesť hodín krúžkov týždenne (že som nechodila ani na jeden, netreba dodávať), minulého roku som sa na jeden prihlásila, ale odtiaľ som ušla po prvej hodine, teraz plánujem dva, ale ten, na ktorý fakt chcem ísť, sa začína o 14:00 (pričom je pre druhákov a starších, takže úprimne nechápem, ako to niekto môže stíhať).
Na škole máme v podstate dosť krúžkov, ale neviem, či tento rok na nejaký pôjdem - myslím, že maturitný ročník mi poskytne dosť aktivít na vyplnenie času Minulý rok som sa ale napríklad až raz ukázala na volejbalovom krúžku xD A predtým som chodievala na také ako krúžok šikovných rúk, výtvarný krúžok, šachový krúžok alebo zdravotnícky
Ak sa ráta základná umelecká škola,tak som chodila na výtvarku a tento rok začínam chodiť na jazykovku na anglinu,chcem si urobiť štátnicu a anglina ma veľmi baví.Inak na krúžky nechodím,nie je moc výber,ak ťa nezaujíma šport.
jednoznacne stolnotenisovy... ...chodila som teraz v deviatke a chcem aj na novej skole...viem ze uz aj bez toho osm si vzala vela kedze este budem mat s detmi stretka na fare + ucenie a pravdepodobne este aj skolsky casopis ale tohto sportu sa nechcem vzdat...
Tie školské krúžky sa nedajú nazvať krúžkami. Príprava na DSD, chemické, fyzikálne krúžky..prihlásiť sa na to je samovražda.
V septembri čakám, aká bude ponuka jazykov a podľa toho sa na niečo prihlásim. Okrem toho ma dostatočne zamestnáva výtvarná a klavír a uvidím, čo so seminármi.
ja som nechodila na žiadny, i keď na vysvedčení tam mám že informatika, ja o tom neviem a na žiadny ani chodiť nebudem,už len kvôli tomu, že aj bez toho chodím neskoro domov
Na začiatku roka som sa prihlásila na zdravotnícky, potom niečo s anglinou a ešte s fyzikou....ani na jeden som nechodila....no na fyziku trošku, pred písomkou.....a teraz sa chcem prihlásiť na fotografický...
Chodila som na nejaký kde sa mali písať poviedky, básničky a i., taktiež aj čítať. Vtedy som v tom bola ale strašne slabá /nehovorím, že teraz nie som/. Zabudla som názov.
Potom som chodila na flautu. A oficiálny názov bol _____(prídavné meno) flauta.
A potom dramatický v angličtine. Každý očakáva, že pôjdem aj tento rok, ale môžem JEBAŤ!
Chodím do umeleckej na výtvarku, potom som chodila 2 roky na španielčinu, minulý rok som chodila aj tento plánujem chodiť na zdravotnícky (tam sa učíme prvú pomoc atď).. No to bola súčastnosť...
A kedysi dávno som chodila na keramiku, tvorbu web stránok , tanec, paličkovanie, ruštinu a už ďalej si nespomínam to už je minulosť... Teraz ma čaká monitor tento rok, takže mi bude stačiť iba zdravoťák a výtvarka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
chodila som jeden čas na dramaticky ale ten sa zrušil
a na šperkarsky ale to ma potom prestalo baviť
na strednej už nič i keď možno mi teraz pribudne umenie+kultúra
jeden z dôvodov prečo som s volejbalom skončila ...
ja chodím na krúžky akurát tak do ZUŠky...
Ale ináč chodím na jazykovú školu tiež. =D
pred dvomi rokmi som chodila na ludove tance
a idem chodit na gitaru a druhy polrok skoly mozno aj na tenis
na SŠ som chodil iba na matematiku , zväčša sme precvičovali to, čo sme brali na normálnych hodinách, čo je dosť škoda, lebo by som chcel, aby sme sa učili niečo nad rámec osnov
V septembri čakám, aká bude ponuka jazykov a podľa toho sa na niečo prihlásim. Okrem toho ma dostatočne zamestnáva výtvarná a klavír a uvidím, čo so seminármi.
a keď som prišla na gymnázium tak už nič.
Len záujmové činnosti ako tanec, malovanie, jazyky.
» www.sibelius.com/products/sibeli...
Potom som chodila na flautu. A oficiálny názov bol _____(prídavné meno) flauta.
A potom dramatický v angličtine. Každý očakáva, že pôjdem aj tento rok, ale môžem JEBAŤ!
A kedysi dávno som chodila na keramiku, tvorbu web stránok , tanec, paličkovanie, ruštinu a už ďalej si nespomínam to už je minulosť... Teraz ma čaká monitor tento rok, takže mi bude stačiť iba zdravoťák a výtvarka...