Zdravím, kam sa v Taliansku vydať? Kde sú najlepšie pláže a zároveň primerané ceny za ubytko? Bodla by vlastná skúsenosť Keďže chceme isť s partiou ale absolútne netušíme že kam. Ď.
Ja som bola v Gargano Vieste, su tam krasne plaze a ubytovanie za normalnu cenu a na urovni to odporucam a este v Taliansku je pekny ostrov Capri, kde sa natacalo vela filmov a okolie Neapolu, su tam Pompeje, Vezuv a Paestum takze sa nudit nebudete a tiez je tam pekne Z obidvoch mam vlastne skusenosti a toto mozem len odporucit Doteraz sa mi vlastne zo vsetkych dovoleniek pacilo najviac v Taliansku
najviac sa mi však páčilo vo Vieste (ako spomína @2 ) je to síce malé, no rušné mesto na skale, má najčistejšie more z miest v Taliansku, ktoré som navštívila, pomenej turistov, úžasná zmrzlina a tie skaly a okolité ostrovy ako napr. Tremity... je tam úžasne a ceny nie sú úplne najhoršie (radím neubližovať si, najbližšia nemocnica 40 km)
a ani v Lignane nie je zle, je to lacnejšie väčšie mesto plnú turistov so sakra špinavým morom, ale aj tak je tam skvelo a lacno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
najviac sa mi však páčilo vo Vieste (ako spomína @2 ) je to síce malé, no rušné mesto na skale, má najčistejšie more z miest v Taliansku, ktoré som navštívila, pomenej turistov, úžasná zmrzlina a tie skaly a okolité ostrovy ako napr. Tremity... je tam úžasne a ceny nie sú úplne najhoršie (radím neubližovať si, najbližšia nemocnica 40 km)
a ani v Lignane nie je zle, je to lacnejšie väčšie mesto plnú turistov so sakra špinavým morom, ale aj tak je tam skvelo a lacno