Ja som u nich kupovala foťák - chvíľu trvalo, kým im prišiel od dodávateľa, ale sľubovanú dobu dodania dodržali a celkovo som s tým nemala žiadne problémy
bola som si osobne vyzdvihnúť mobil - majú normálnu peknú pobočku/predajňu v Petržalke pri vlakovej stanici, vnútri viacero zamestnancov, keď som sa informovala o mobile telefonicky, pekne zdvihli, poradili, mobil zarezervovali...no proste mám len pozitívnu skúsenosť
NEVER EVER TALKIVE... z tohoto obchodu neodporúčam nakupovať. S dodávkou problém nebol, tie začali, až pri reklamácii. 30 dňová lehota ubehla a obchod sa hral na mŕtveho chrobáka. Keď sme pohrozili SOIkou, tak poslali kuriérov a pokazenú umývačku vyzdvihli, s tým že peniaze pošlú na účet. Od odovzdania tovaru ubehlo už viac ako 20 dní, t. j. už viac ako 2 mesiace od reklamácie... a peniaze stále nikde. Píšeme im každý deň mail a dostávame odpovede typu: Vašu žiadosť preverujeme. NIKDY VIAC TALKIVE (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nebol žiaden problém a dodali ho rýchlo