ona je super herecka...a to sa ma rysave vlasy je tiez super...
(nevravim to preto,ze aj ja mam
a vo filme muzika to nemalo xybuuuuu..total pecka odporucam...v kine nas vtedy bolo 5a pol...ale som sa taq smiala ze som cakala ze nas uz daqto vyhodiii
@21 ja som to myslel ako české a slovenské herečky do kopy, nejako to nerozlišujem, keďže kopa slovenských hercov hraje v českých (lepšie hodnotených) filmoch
hm, v tych novych filmoch som ju dako nemala prilezitost vidiet, ale pred asi 8 rokmi, ked zacinala, sme na nu boli v divadle SND, hrala Alicu v krajine zazrakov a celkom jej to sl
ano, tana pauhofova je jedna z mojich oblubenych hereciek uz daaavno, este asi od detstva, ked aj ona bola dieta a hrala v dakom detskom serialy na stv. a stale aj teraz sa mi paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(nevravim to preto,ze aj ja mam
a vo filme muzika to nemalo xybuuuuu..total pecka odporucam...v kine nas vtedy bolo 5a pol...ale som sa taq smiala ze som cakala ze nas uz daqto vyhodiii
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
ale mlady Gaisberg...ci pana do pana to je uz nieco.....aaaaa..........(on hral toho spitaka jej brata
to xlap toto nema xyba typer ze do heeet
INak vyzera byt taka mila
pauhofova je dobra herecka... ale v muzike zaostavala... nvotova a olhova ju polozili do smutku
a co sa tyka mastalira... si predstavte ake budu mat deti rysavi mastalirovia
ale teraz vazne .. podla mna patri k najlepsim slovenskym hereckam ..
a urcite aj k najkrajsim hehe