@laurikaaa v podstate mi je jedno čo mi na anketu povieš ty, ja to iba potrebujem na prezentáciu a ty odlifruješ skoro každého či je to normálna anketa alebo nie
Toe prve dve su hrozne trapne a pri tretom je to take trapne ze uz ani nerozmyslas ze je to trapne, lebo to nema ambiciu dobre vyzerat len ta pobavit o com by aj tanec mal byt...
@nikola1071 , @foolwithalargeb , @momoglamorous takže zumbu som cvičila cca rok a pol a nič .. takže na každého to zaberá asi inak, bol to len čisto moj názor a moja skúsenosť. Viem, že má tvarovať postavu aj neviem čo všetko a ajtak som rovnako rozkysnutá takže som si našla niečo (premňa) lepšie ako zumbu a venujem sa tomu..
@saskia988 poznam zeny , ktore tam chodia a napriek tomu nechudnu, ale je hned vidiet preco, lebo vsetko flakaju a ziadny krok nedotiahnu poriadne a maju napicu techniku, proste nevedia to tancovat
ja ked sa pozriem na niekoho, ako cvici, hned viem odhadnut, ci to bude mat efekt alebo nie
@foolwithalargeb čo som si našla? nepoviem! ale nie - ja točím hula hop (dúfam že vieš čo to je ) v tom som sa našla, baví ma to a po naozaj dlhoom snažení sa naučiť sa udržať kruh aspoň 10 sekúnd ho teraz udržím koľko chcem. Zatiaľ mám taký "provizorný" že mám dva tie veľké hračkárske s priemerom 80cm, plastové naplnené soľou a zlepené k sebe páskou, ale nabudúci mesiac si kúpim taký s priemerom 1m a váhou 2kg s bodmi na masáž
No ok nebudeme sa tu hádať, proste ja som sa naozaj snažila a nič takže čo už no
@saskia988 Jasné,že viem čo to je.Na to ma nahovárali,ale to fakt nie je nič pre mňa.Ale je dobré ak si sa v tom našla a baví ťa to.Je to súčasťou teba.Tak to ti držím palce.To bude celkom makačka ..Ale bude stáť za to.A toto ti nejako pomáha vlastne na postavu?
@foolwithalargeb tak nie že by som sa hádala.. ale vieš.. výmena názorov.. no akože nemám teraz postavu ako modelka ale dala som v páse 2 cm dole (áno "obrovský úspech" , ale hula hop som objavila tak dva mesiace dozadu) ja neverím sice, že by som z neho mala ploché bruško a moje vysnívané užšie a krajšie boky, ale baví ma a mám aspoň nejaký pohyb takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a neviem sa rozhodnut medzi zumbou a shufflom, tak som dala shuffle, lebo to je predsa cisty tanecny styl, zatial co zumba je fitness styl
@obliviate Pozri na tancujúceho ježiša To je ono...
Ja myslel, že Hardstyle Melbourn shuffle.....dlho som počúval hardstyle a jumpstyle, škoda, že upadol do zabudnutia
ostatným ďakujem za hlasovanie
a keď nie, tak potom DnB
tancovať neviem a ani sa to neplánujem naučiť
a industrial
a mám rada shuffle&industrial battle
ale ja mam problem s koordináciou končatín :/
no potom krabi krabong mi prišlo zaujímavejšie ale to už nie je tanec...
K téme. Balet,spoločenské,hip-hop a !!!!!pogo určite!!!!!!
ja ked sa pozriem na niekoho, ako cvici, hned viem odhadnut, ci to bude mat efekt alebo nie
No ok nebudeme sa tu hádať, proste ja som sa naozaj snažila a nič takže čo už no
Ja sa s nikým nehádam.Neviem ako ty.