Prave som dal odoslat asi najdlhsiu spravu mojho zivota a ona sa v polovici zrusila, kvoli staremu znamemu zobaciku dolava, to je k*rva taky problem to opravit? Aj profily to tu vsetkym maze... dalsia vec, v spravach sa vzdy dojebu apostrofy... to musi by
inak este by som k staznostiam pridala, ze sa tu zle tvoria kaligramy, kedze sa neda posuvat text od zaciatku riadku medzerami, alebo niecim, co by nemuseli byt viditelne znaky
najlepsia je ta modra sipka dole na stranke..ze "hore" ...to sa musim fakt smiat..admini ta vedia drbat za hluposti..ale spravit veci, ktore maju byt spravene..to nevedia..mne tiez blbnu spravy..a horsiu kombinaciu prechodu z TS na birdz home som nevidel..fuj...takze admini..poprosim menej pisania banov,vystrah, viacej pisania zdrojoveho kodu
to som uz niekde pocul...s tymto na mna nechod...to je ako na pokeci...ked je v jednej miestnosti 10 adminov na 3 pouzivatelov..nite? tak hlavne ze tu mame plno adminov a dojebanu stranku..to je ok?? sak sa zamysli...ja radsej uvidim jednu dve nadavky na super vyladenej stranke..ako kazanie jehovovych svedkov na dojebanom rozhrani
k blogom sa nevyjadrim..lebo to je na smiech...aby si niekto nemohol urobit blog ako chce..birdz - vytvor si svoj svet ha ha ha ha ha..prazdna fraza? taky dovod, ze vytlacam blog niekoho ineho neberiem..aj tak je 90percent blogov trapnych, OKOPIROVANYCH..to by som podciarkol...prispevkov z nudy..diky
20. okopírované blogy sa mažú hneď ako sa príde na to, že sú skopírované. A ako sa už povedalo, admini sú tu od udržovania morálneho poriadku, nevyznajú sa v kódovaní, s takými sťažnosťami sa obráť na najvyššieho
hej aj mna seru tie znaky zobacik atd, aj pri uprave profilu aj pri spravach .. a kopec inych bugov a nedorobkov co tu je .. ale imo sa pravuje na birdz 2 a tento sa uz nerisi:>
Mne sa už asi tisíc krát vymazal profil, už ho mám stále vo worde. Správy píšem len krátke, aby som to nemusel písať ešte raz, stačí sa vyjadrovať stručne. Takže o poznám a aj ja som mal sto chutí zabíjať starenky. (!
Popravde sere to i mna, len mam ine veci na praci, no obetujem hodinku naviac vychytavaniu chyb v spravach, v profiloch neviem, tam to proste musi byt limitovane, i ked uz sa pracuje na dalsich vymozenostiach.
Inak, ak najdete chybu alebo nieco podobne, tak mi kludne napiste, hned to napravim.
Daalej, wingfood: si kokot
a davam ti bojovu ulohu. Kludne daj mail a ja ti poslem celu databazu blogov z toho mozes vypracovat analyzu, kde dokazes, ze 90% su okopirovane veci. Ak nedokazes tvoje tvrdenie(pricom ti davam priestor), tak to len dokazuje, ze 90% tvojho mozgu su hovna
a wewo:
sorry, neda sa mi nezasmiat. hlavne o tej odbornej poznamke o POST DATA a o tom, ze ked o nich nevies, tak niesu
je tu 13 adminov, niektori viac, niektori menej aktivni. Plus Tomas, ale ten neriesi poriadok Birdzu, potom Andy, ale on je len na Casak a potom Ja, ale ja viac menej len konzultujem s Adminmi a tesim sa ich praci Este sa mozno prida tashira(nech je jej zem lahka), ale to asi az po maturach.
BTW: tommyhot tu nikdy nebol adminom, len vychytaval bezpecnostne chyby.
ech. smutne k teme aa ostatne prispevky zaujimave.. mne sa este nic take nestalo... dakujem svojej stastene.. asi to bude tym ze zatial sa mi ten profile upravovat nechce.. a ostatne pisem v ramci normy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ha???
Wewo: Je ich viac než si myslíš Ale sú to všetko ako Grietusha povedala admini na udržiavanie morálnej stránky, nie technickej...
ctrl+a and ctrl+v
ale fakt je pravda, že kopa pičovín tu je(bez urážky) ale ani to základné nieje doriešené...
A k celej veci sa mi, žiaľ, nechce vyjadrovať. Sorry.
Popravde sere to i mna, len mam ine veci na praci, no obetujem hodinku naviac vychytavaniu chyb v spravach, v profiloch neviem, tam to proste musi byt limitovane, i ked uz sa pracuje na dalsich vymozenostiach.
Inak, ak najdete chybu alebo nieco podobne, tak mi kludne napiste, hned to napravim.
Daalej, wingfood: si kokot
a davam ti bojovu ulohu. Kludne daj mail a ja ti poslem celu databazu blogov z toho mozes vypracovat analyzu, kde dokazes, ze 90% su okopirovane veci. Ak nedokazes tvoje tvrdenie(pricom ti davam priestor), tak to len dokazuje, ze 90% tvojho mozgu su hovna
a wewo:
sorry, neda sa mi nezasmiat. hlavne o tej odbornej poznamke o POST DATA a o tom, ze ked o nich nevies, tak niesu
je tu 13 adminov, niektori viac, niektori menej aktivni. Plus Tomas, ale ten neriesi poriadok Birdzu, potom Andy, ale on je len na Casak a potom Ja, ale ja viac menej len konzultujem s Adminmi a tesim sa ich praci Este sa mozno prida tashira(nech je jej zem lahka), ale to asi az po maturach.
BTW: tommyhot tu nikdy nebol adminom, len vychytaval bezpecnostne chyby.
Ale nadávať na adminov...to je najľahšie však?
SA UVEDOMTE!!!
Stále porovnávať BIRDZ s Pokecom...handrári...
To tu už tiež bolo, že to je neporovnateľné....
Motáci!!!
Ale asi je ľahšie založiť fórum, ako napísať kompetentnej osobe...