Tatralandia - Liptovský Mikuláš... Potrebujem pomôcť :)
Chcela by som ísť do Tatralandie, no neviem koľko stojí vstupné na celý deň, pre mňa (18 rokov)... Pozerala som aj web stránky, ale nejako z toho nevyjdem... Neviete mi poradiť? Vopred ďakujem
@barky@etela sledujte, zase utocime v hufoch, to by chcelo napisat zase nejaky fajnovy blog
ako fakt, ked si nevie nieco guglit v 21. storoci 14rocne decko, tak je to tragedia dost, ale 18+, co staci napisat do gugla tatralandia, tak to je gol uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
1. » www.tatralandia.sk/...
2.cenníky
3.cenník aquaparku a suanoveho sveta
4. v tabulke kedže máš 18 aj ked to tak zdaleka nevyzerá si dospelá..tam máš tri ceny... celodenný vstup a atd hádam si to vieš odčítať už
hore v hlavnom menu je napisane cenniky, si si to nevsimla alebo si myslela ze tam to byt nemoze? o___O
ako fakt, ked si nevie nieco guglit v 21. storoci 14rocne decko, tak je to tragedia dost, ale 18+, co staci napisat do gugla tatralandia, tak to je gol uz
otvorim si prvu stranku, kt. mi ponukne google :
www.tatralandia.sk ( pretty obvious, isnt it )
otvorim si druhu stranku, kt. mi google ponukne
www.tatralandia-aquapark.sk
nemusis mi pisat ,ze som inteligent, ale seba radsej podobnym slovom necastuj
a mala som namysli túto stránku... lebo uplne iný cenník je než na domovskej stránke... » tatralandia.aquapark.sk/aquapark-tatral...
henta tretia dementna provizorna stranka v ktorej spominaju nejaky gold packet za polovicne ceny bude asi kusok stara
keby predsalen nejaky gold packet existoval tak si proste pri vstupe kupis ten a druhu polku penazi si nechas