Tatralandia viete o nejakej zľave 9 eur celodenný vstup?
Neviete o nejakých aktuálnych alebo pripravovaných zľavách v tomto roku na nejaké slovenské aquaparky? Počula som že do decembra je akcia v tatralandii 9 eur celodenný vstup, viete o tom niečo ? Na nete je vypredané táto zľava, ked prídem tam bude to plat
v tatralandii som bola dakedy koncom septembra prave na takuto nejaku zlavu, a je to na trt. vonku strasna kosa, polka, ak nie aj dve trtiny atrakcii zavrete, fakt sa to neoplati. ak velmi chces, zaplat si plnohodnotny vstup v sezone.
@luc.ka my sme takto nejako možno o mesiac neskôr asi pred rokom vychytali práve tam zlavu 9 eur na osobu dva vstupy a všetko fičalo bola riadnáááá zimá ale bazény su vonku predsa zohrievané nie ? sezona je kedy ved v zime je to najviac fajn :3 či nie.
@drobec186 áno dnu je teplo ale je to nuda vonkajšie atrakcie buď zavreté alebo len pre extrémistov ktorým nevadí zimná voda a vonkajšie plavecké bazény neviem či sú termal alebo len klasika zimná voda ... z toho hľadiska odporúčam skôr Bešeňovú kde je tých vonkajších termal bazénov viac...
tak voda v bazene je relativne tepla, ale dostat sa od jedneho k druhem, v plavkach, mokra, ked je max stupnov na poludnajsom slnku.... neni zrovna prijemne.
pripadne vyjst naboso po plechovych ladovych schodoch hore k toboganu, potom zistit, ze mas zlu nafukovacku na ten, na ktory chces ist, ale na ten, na ktory by si nesla ani za milion...
som takto absolvovala tu najnechutnejsiu vec, lebo bolo lahsie prekonat hrozu z tej atrakcie, nez zist naspat po tych ladovych schodoch
@luc.ka to je adrenalín ved preto tam ľudia chodia aby boli v zime v snehu von v bazéne ktorý je pre teba vtedy horúci a potom prebehnúť do druhého óó :3
@drobec186 Odkedy prerobili tú najstaršiu halu, tak sa to aj celkom oplatí. Takéto zľavy sú tam vzácnosťou odkedy to zmenilo vedenie. V sezóne keď je pekne sa ti tam tiež moc neoplatí ísť, lebo sú síce otvorené všetky atrakcie, ale čakáš na ne tak dlho, že sa ti to zunuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» zlavy.varecha.sk/zlava_100777_aq...
» zlavy.varecha.sk/zlava_101119_ta...
?
tak voda v bazene je relativne tepla, ale dostat sa od jedneho k druhem, v plavkach, mokra, ked je max stupnov na poludnajsom slnku.... neni zrovna prijemne.
pripadne vyjst naboso po plechovych ladovych schodoch hore k toboganu, potom zistit, ze mas zlu nafukovacku na ten, na ktory chces ist, ale na ten, na ktory by si nesla ani za milion...
som takto absolvovala tu najnechutnejsiu vec, lebo bolo lahsie prekonat hrozu z tej atrakcie, nez zist naspat po tych ladovych schodoch