Mefisto moc dobrý nie je ak chceš prepracovaný obrázok a nie iba nejaký tribal. Ja mám veľmi dobré skúsenosti s Ocelovou osou (momentálne sídli v pasáži Aurora na Štefánikovej)
mne mnoho hlasov povedalo, že Mefistovi treba ísť doobeda, vtedy vraj robí lepšie (z pochopiteľných príčin . A na Ocelovú osu som tiež počula len dobré veci. Veď choď tam aj tam sa popýtať a uvidíš, kde sa ti bude viac páčiť.
samozrejme forman v ocelovej ose u mna vyhrava na celej ciare
v mesfiste som si davala prvu kerku a piercing do nosa. ano ta prva kerka bola velmi davno davno a tak chapem to, ze sa petrovi asi triasli ruky trocha a pri piercingu neviem ci to bol moj nos alebo jeho chyba ale nemohlo sa mi to poriadne zahojit, pricom piercing v jazyku bol v pohode hned (ale to som mala od ineho)
a spendlo pekne tatuje, som videla jeho prace, fakt peknucke
mia maix ci ako sa vola neviem, tu som "nezazila" ak sa to da takto povedat
a neviem ci je tam stale aj grbo, a ten tiez pekne daval.
a je ich viac co tetuju v trnave, a pekne tetuju. jeden je tusim laco, ale nie som si stopercentne ista, tetoval kamoske na stehno gejsu meniacu sa na draka, nadhera. kebyze silno chces napis mi tsku a pozistujem ti viac.
Mefisto na stanici je velice dobry samozrejme iba Tomáš tam som is dala robyt kerku ako 15 rocna mam18 a je stale skvelááááá ale chystam sa na dalsiu a to si pojdem dat do PN newem o nom nci al epocula som ze je naj a robyl aj s chlapcami s Miami Ink !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
v mesfiste som si davala prvu kerku a piercing do nosa. ano ta prva kerka bola velmi davno davno a tak chapem to, ze sa petrovi asi triasli ruky trocha a pri piercingu neviem ci to bol moj nos alebo jeho chyba ale nemohlo sa mi to poriadne zahojit, pricom piercing v jazyku bol v pohode hned (ale to som mala od ineho)
a spendlo pekne tatuje, som videla jeho prace, fakt peknucke
mia maix ci ako sa vola neviem, tu som "nezazila" ak sa to da takto povedat
a neviem ci je tam stale aj grbo, a ten tiez pekne daval.
ale aj tak preferujem formana.
» www.birdz.sk/webka/marttina/...
toto mam od neho a kebyze som stale v trnave tak si dam aj dalsie co planujem robit u neho.
a je ich viac co tetuju v trnave, a pekne tetuju. jeden je tusim laco, ale nie som si stopercentne ista, tetoval kamoske na stehno gejsu meniacu sa na draka, nadhera. kebyze silno chces napis mi tsku a pozistujem ti viac.