Od každého tatera je to individuálne... moja spolužiačka má 15 a má tetovanie ale neviem či išla s rodičom. No niektorým je to aj všetko jedno a otetujú ťa bez problémov
ako kde, pokial je tater normalne zmyslajuca osoba, tak ti tetovanie nespravi...ja osobne by som ti ho nespravil, nepotrebujem aby mi na druhy den prisiel nieco tvoj tatko otrepat o hlavu....
No zalezi od toho kto ti ho bude robit. Lebo tu kde byvam tak staci podpisat papier,ze to robis sama. Nik ta do toho nenutil a si sama zato zodpovedna. A spravia ti podla toho kam pojdes. Kamoska mala 15 a mala uz 3 tetovania. Teraz ma uz 17 a ma 5 a spravili jej to. Takze zalezi kto ti to bude robit. Niekto to spravi,niekto nie
@10 a myslím že sa nájde dosť ľudí aj o 10 rokov od teba mladších (ak máš uvedený správny vek) omnoho inteligentnejších... Keď už ten mozog dážďovky spomínaš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
15 rocny clovek ma zmyslajuci mozog na urovni dazdovky