Boh existuje a nestvoril len Adama a Evu.. a uz vobec nie je prislusnik inej civilizacie..
ale samozrejme sem pridu vzdelani ludia, ktori do toho vidia a povedia, ze nie su dokazy a preco by to nemohlo byt tak alebo onak..
bez urazky, ale viera v existenciu mimozemstanov je na baze dohadov, kym viera v Boha ma historicke i ine podklady..
takze aby som to zhrnul.. mimozemstania existovat mozu a vobec to nemusi vyvratit existenciu Boha.. mozno budeme prekvapeni, ze nam ju raz potvrdi.. /hoci to by bola taktiez blbost/ takze skor nevyvrati..
@Johnysheek nemyslim si, ze je to take ruzove v prospech Boha.. Boha nikto nikdy nevidel (a ani neuvidi, pretoze by uz samotna viera nemala vyznam), pri mimozestanoch su aspon dohady, vypovede "svedkov", rozne konspiracie, havarovane vesmirne lode, svetla na oblohe pohybujuce sa velmi nepravidelne a hlavne velmi rychlo, legendy starych civilizacii atd..
@7 za existenciu mimozemšťanov ešte toľko ľudí nevystúpilo, lebo nestihlo... nenapadlo ich, že môžu existovať, lebo si predtým neuvedomovali (aspoň nie širšia verejnosť), že hviezdy sú v skutočnosti obrovské a okolo nich je tiež množstvo planét
boh existuje ale musia byt aj dake mimozemske civilizacie ktore nevznikli len tak sami od seba len su od nas dost daleko a pravdepodobne o nas nevedia co je zrejme len dobre
otazne je co je to ten boh, myslis ako biblickeho? boh moze byt aj nejaky prvotny princip, vobec to nemusi byt nieco podobne cloveku.. pre mna je boh urcity princip, fyzikalny, na zaklade ktoreho funguje cely vesmir.. ziadne cary mary a vecne bytosti, to su len rozpravky, ktorym by sme radi verili
hlasovala som: 42, neviem čo to je, a je mi to teraz dosť jedno, a iné možnosti sa mi nepáčili ..... A môj názor je: Boh je predstaviteľ iba ľudskej civilizácie, Verím v nadpozemské bytosti. (No viacej sa mi páči predstava, že sme sa vyvinuli z opice, vysvetľovalo by to mnohé veci!!!!!!!)
Mimozemské civilizácie mnohokrát vyspelejšie než tá naša naskočili na svoje superrýchle dopravné prostriedky, aby dofrčali k našej - vtedy ešte neobývanej - planéte, pretože osobný kontakt z umeleckým dielom zabraňoval súdnym sporom ohľadne plagiatárostva a tak podobne. Cestou však natrafili na mekáč a spravili si prestávku a tak si to celé pod palec vzalo pár iných osôb/entít/náhôd/... , ale i tých to prestalo baviť, hodili si päťrozmernými kockami, padlo im číslo 42 násobené rajčinovou omáčkou a rozhodli sa, že svojich domácich miláčikov pomenujú Adam a Eva.
Viera v mimozemšťanov má tiež isté historické základy, aj keď sa dosť ťažko dokazujú.
Sumerský, Egyptský, Aztécky aj Mayský "bohovia" boli totiž mimozemšťania.
U Sumerských a Egypstkých "bohov" sa dá nájsť isté prepojenia, ktoré hovoria, že šlo o tie isté osoby. Dokonca o tom už niekoľko historikov napásalo aj knihy.
A potom ďalej. Grécky a Rímsky bohovia sú absolútne 100 % tie isté osoby. A tiež by som si vysvetľovala "ohnivý voz boha Hélia" skôr ako mimozemskú loď, než ako nadprirodzenú zhmotnenú slnečnú žiaru.
Každopádne ani grécke mýty nie sú výmysel, ale fakt s trochu príliš poetickou interpretáciou. Myslím si to preto, že som našla staršie podoby týchto mýtov v iných kultúrach.
Ak už nič iné nie je dôkaz tak asoň to, že to isté si nemôžu vymyslieť toľkí ľudia na toľkých miestach a v rozdielnych časoch, keď o sebe naviac nikdy nepočuli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
ale samozrejme sem pridu vzdelani ludia, ktori do toho vidia a povedia, ze nie su dokazy a preco by to nemohlo byt tak alebo onak..
bez urazky, ale viera v existenciu mimozemstanov je na baze dohadov, kym viera v Boha ma historicke i ine podklady..
takze aby som to zhrnul.. mimozemstania existovat mozu a vobec to nemusi vyvratit existenciu Boha.. mozno budeme prekvapeni, ze nam ju raz potvrdi.. /hoci to by bola taktiez blbost/ takze skor nevyvrati..
kvoli tomu odpovedam odpovedou nad odpovede "42"
a popravde mam tendenciu verit historii i ked je aka je a ludom z nej..
a ze ich ZA existenciu Boha vystupilo ovela viac ako kedy vravelo "za" existenciu mimozemstanov..
nepopieram ich, ale ich neriesim. akurat tvrdim, ze ak sa objavia, v pohode sa moze stat ze nevyvratia existenciu Boha..
@tikalok vsimol si si dufam ten nadych ironie.. a ked nie, tak ti vravim ze tam je..
a možno že aj vystúpilo, len ich nazvali "bohmi"
Viera v mimozemšťanov má tiež isté historické základy, aj keď sa dosť ťažko dokazujú.
Sumerský, Egyptský, Aztécky aj Mayský "bohovia" boli totiž mimozemšťania.
U Sumerských a Egypstkých "bohov" sa dá nájsť isté prepojenia, ktoré hovoria, že šlo o tie isté osoby. Dokonca o tom už niekoľko historikov napásalo aj knihy.
A potom ďalej. Grécky a Rímsky bohovia sú absolútne 100 % tie isté osoby. A tiež by som si vysvetľovala "ohnivý voz boha Hélia" skôr ako mimozemskú loď, než ako nadprirodzenú zhmotnenú slnečnú žiaru.
Každopádne ani grécke mýty nie sú výmysel, ale fakt s trochu príliš poetickou interpretáciou. Myslím si to preto, že som našla staršie podoby týchto mýtov v iných kultúrach.
Ak už nič iné nie je dôkaz tak asoň to, že to isté si nemôžu vymyslieť toľkí ľudia na toľkých miestach a v rozdielnych časoch, keď o sebe naviac nikdy nepočuli.