Su cviky na dychanie, ktore velmi vyrazne pomahaju aj pri astme len si teraz nespominam meno cloveka, ktory na nich prisiel. Hlieny v plucach by si mat nemala ak nekuris dlho. Ak sa ti tazko dycha kvoli nosu, tak to moze byt velmi kriva priehradka alebo tam mas vela hlienov. Nic ine ma momentalne nenapada
@14 no ja som ten symbicort hlavne nevedela užívať otočiť tam otočiť naspäť či čo nevedela som či je to otvorené alebo zatvorené...z ventolinu som sa zase hrozne klepala...tak som sa na to vysrala a nevidím vôbec rozdiel v tom či som to brala alebo ne a hlavne kým mi ich alergologička dala tak už ma aj problémy prešli
@16 presne! s tym tocenim je to uplne nahovno.. a doktorka ukazovala doprava tocit a v letaku bolo do lava ci ako tak som v tom mala (aj furt mam tak trocha gulas
@xperiax Neviem,proste strašne ťažko sa midýcha,keď sa z hlboka nadýchnem,bolí ma hrudník,asi sú to priedušky, alebo neviem,bola som u doktorky a ona mi povedala,že mám opuchnutú dýchaciu cestu a preto sa mi ťažko dýcha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ako vraví zipporah bud treba cvičit, pohybovať sa alebo problem je v tom, že si zahlienený a kašleš, preto sa ti tažko dýcha a tu treba už lieky
no pekne
mne vždy pomôže..=D
@kokinka Nemám