Čo robiť? žijem už v zahraničí asi 6 rokov, priateľka asi 3. Vždy bol môj plán, zarobiť peniaze a vrátiť sa späť domov, ale po včerajšom vážnejšom rozhovore mi priateľka povedala, že ona chce ostať tu. Ja popravde vôbec neviem čo mám teraz robiť.
Nezmestilo sa do prvého komentu:
Sme spolu 6 rokov, už aj zasnúbení. Viac krát ešte predtým som sa jej pýtal že ako si to predstavuje a že či plánuje nejako do budúcnosti, tak mi vždy povedala, že však sa rozhodneme potom, poprípade, že však môžeme sa vrátiť.
Keď som sa jej spýtal, že ako teraz ďalej, a že vidím že máme rozdielne ciele,
Vždy som sa prezentoval že chcem ísť naspäť, a ona mi tvrdila že pôjde so mnou všade. Na druhú stranu, máme obaja celkom dobrú robotu, a nie sme až tak ďaleko (cca.1000km od Žiliny)
Ale mňa to vždy ťahalo domov, a teraz si neviem predstaviť že budem musieť byť navždy tu. Na druhú stranu, nechcem ju stratiť, milujem ju, ale žiť celý život s pocitom že ''čo ak by som sa vrátil''?
Nie je to najlepšie ak sa po 6 rokoch delíte na ty a ona. Dôležité je to, čo chcete obaja a Vy dvaja máte rozdielny pohľad na budúcnosť. Neostávaj niekde, kde sa nebudeš cítiť dobre len preto, lebo... Priateľku miluješ, ale toto je dosť závažný smer - niečo také, ako keby jeden z Vás chcel deti a druhý nie. Budeš sa trápiť na mieste, na ktorom byť nechceš? Možno som pre mnohých divný, ale v prvom rade sa musíš cítiť dobre ty a sám pre seba byť sebecký. Inak sa veľmi ľahko dostaneš do pasce.
Ľudia sa menia ak im do cesty prídu nové možnosti. Zváž svoje rozhodnutie veľmi dobre. A za rozhovor s priateľkou nič nedáš.
Myslím že takéto rozhodnutia nerobíme zo dňa na deň “Zostať či nie “ (alebo skôr by sme nemali)
Čiže ona to už musela dlhšie takto cítiť .
Ber to ako pozitívum z tej strany že je k tebe úprimná
No pokial ide o teba . Ono nikdy nevieš čo sa môže stať zajtra. Ako to vlastne ty budeš cíti po čase .
Je pravdou že človek si môže zvyknúť , no ak nie tak “tudy cesta nevede”
A ďalšia vec je váš vzťah
Je to akási skúška toho ako to spolu zvládnete vyriešiť
Ešte len teraz sa ukáže aký je vás vzťah pevný
Radiť ti “vráť sa “ ? .. “Ostan “?
Urob to aby bolo tvoje srdce happy
A aby si potom neľutoval , lebo nie všetko v našom živote sa dá opraviť vziať späť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Sme spolu 6 rokov, už aj zasnúbení. Viac krát ešte predtým som sa jej pýtal že ako si to predstavuje a že či plánuje nejako do budúcnosti, tak mi vždy povedala, že však sa rozhodneme potom, poprípade, že však môžeme sa vrátiť.
Keď som sa jej spýtal, že ako teraz ďalej, a že vidím že máme rozdielne ciele,
Vždy som sa prezentoval že chcem ísť naspäť, a ona mi tvrdila že pôjde so mnou všade. Na druhú stranu, máme obaja celkom dobrú robotu, a nie sme až tak ďaleko (cca.1000km od Žiliny)
Ale mňa to vždy ťahalo domov, a teraz si neviem predstaviť že budem musieť byť navždy tu. Na druhú stranu, nechcem ju stratiť, milujem ju, ale žiť celý život s pocitom že ''čo ak by som sa vrátil''?
Priatelka by si mala uvedomit kolko ju to bude naozaj stat ak ostane natrvalo..
Ľudia sa menia ak im do cesty prídu nové možnosti. Zváž svoje rozhodnutie veľmi dobre. A za rozhovor s priateľkou nič nedáš.
Čiže ona to už musela dlhšie takto cítiť .
Ber to ako pozitívum z tej strany že je k tebe úprimná
No pokial ide o teba . Ono nikdy nevieš čo sa môže stať zajtra. Ako to vlastne ty budeš cíti po čase .
Je pravdou že človek si môže zvyknúť , no ak nie tak “tudy cesta nevede”
A ďalšia vec je váš vzťah
Je to akási skúška toho ako to spolu zvládnete vyriešiť
Ešte len teraz sa ukáže aký je vás vzťah pevný
Radiť ti “vráť sa “ ? .. “Ostan “?
Urob to aby bolo tvoje srdce happy
A aby si potom neľutoval , lebo nie všetko v našom živote sa dá opraviť vziať späť