Vypil som vcera asi 6 dcl koncentrovaneho eukalyptoveho caju.odvtedy ma tlaci hlava, svaly mam unavene ako pri chorobe a hrdlo mam kompletne uvolnene tak neprijemne. nemate dake skusenosti s tym?
ako píše @staphylococcus a eukalyptus má vedľajšie účinky, o.i. práve bolesti hlavy a ochabnutosť svalov... ale skôr v súvislosti s eukal. olejom... a pokiaľ ide o bylinky, neplatí "čím viac byliniek, tým väčší účinok"
@bakedbride jezisi, koncentrat je ale niečo uplne ine... a aby mal z caju vobec nejake vedlajsie ucinky, ktore sposobuje eukalyptus, to by ho musel vyluhovat v 6dcl mozno 6kg *( a k tomu mat bud alergiu na eukalyptus alebo brat popri tom nejake lieky, na ktore sa nesmie euakl. pouzivat alebo byt tehotna zena...)
mozno dakyh 50 g toho caju som pouzil na tych 6 dcl. ale to len odhadom to mnozstvo vody. mozno aj trochu menej. tie pohare su male. a mal som ich tak 5.
dobre dakujem za rady. snad to prejde a budem si na mnozstvo caju a eukalyltu davat pozor
@bakedbride moja zlata, koncentrovaný v tejto suvislosti znamena zhusteny... a predpokladam, ze pouzil sypany caj... a aj keby nie, velmi pochybujem, ze by pil resp. vypil 6 dcl eukalyptoveho cajoveho KONCENTRATU... ale to mas jedno... ty a priori so mnou nesuhlasis nikdy v nicom, co je mi v podstate sum a fuk...
@salora To nemyslíš vážne. Veď zakladateľ to aj tak myslel, že koncentrovaný, ty si tu prvý spomenul nejaký koncentrát, ktorý s tým vôbec nič nemá spoločné a potom ešte prídeš povedať že s tebou nesúhlasím, lebo ty si to nepochopil. Tak ako sorry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dobre dakujem za rady. snad to prejde a budem si na mnozstvo caju a eukalyltu davat pozor