Vedeli by ste mi niekto poradiť, chovnú stanicu alebo niekoho, kto chová tieto psíky?
Prosím len seriózne a nie mudrovanie, že prečo takýto a nie iný...
Viem, prečo chcem práve tohto psíka.
Ďakujem
ja so sa tiež len prednedávnom o nej dozvedela a veľmi po nej túžim, no neviem sa akosi dopátrať ku chovateľom. vyzerá to tak, že táto rasa tu nie je. Iba v USA - to sa k tomu nedostanem, však ako by som ho zobrala??
Omg, vies, ze tymto mini, tea cup a podobnym vymyslom staci raz padnut z postele, schodov, etc. alebo do nich nechtiac buchnut a je po nich? Nehovoriac o zdravotnych probleboch spojenych s touto miniaturizaciou. Vsak toy pudel, co je normalne uznany ma cca 25cm, to sa ti zda vela? Ked si odsledujes predkov psa, tak sa da podla ich vysky a stavby tela odsledovat, ci je nejaka sanca, ze aj ich potomkovia budu mensi, ked uz tak velmi chces
@deana1 nevsimaj si ju je uplne trapna..v kazdom fore o psoch mudruje a stara sa do všetkeho a ty sa pytas ze kde ho zohnat a nie mudrovanie aky je to pes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale neviem ti poradiť
presne to som písala aj vo fórum, že nech mi nepíšu takýto mudrlanti, lebo viem prečo chcem práve takého havkáča