vyprovokujem ju, kým buď už nechce byť pasívna a vidí že ak chce aby sa "niečo" udialo, musí vyvinúť trošku aktivity, a teda ju vyvinie (pokiaľ nie je úplne pasívny typ), alebo kým nezačne prosiť aby už niečo bolo (pokiaľ je úplne pasívny typ).
následne si s ňou robím čo chcem. ale až tak extrémne pasívnu som zatiaľ nezažil, asi by to bola mierne nuda (aj keď nie neriešiteľný problém)
no neviem neviem, chlap by sa mal pokusit o niaky zaciatok sexu , hodit udicu a ked nezabere, treba si poradit, pomoct sam, nech zaspi a ma kludne sny...alebo sa skor treba vyhybat frigídnym zenam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@semhamforas no musí to byť smutná práca, len čo ti poviem
filip
prídeme na hotel, lahneme do postele, ale najprv popijeme, potom riešime
ale ak sa bojí pipíka chytiť, nedajboh do huby dať, tak utekaj len preč od takej
ale ja na tvojom mieste, by som lízla raz, dva razy a mala v piči, lahla a čakala čo bude ak nič tak nič a viac sa neukazuj
následne si s ňou robím čo chcem. ale až tak extrémne pasívnu som zatiaľ nezažil, asi by to bola mierne nuda (aj keď nie neriešiteľný problém)