Mysteriózna teen tematika... určite tá spomínaná Buffy...
A potom také menej teen, ale stále určitým spôsobom mysteriózne - Supernatural, Grimm... (Grimm ide trochu do krvavých rozprávok)
Potom prípadne Warehouse 13, Doctor Who, Torchwood - nie sú teen, a už ani nie úplne mysteriózne - myslím, že majú bližšie ku sci-fi, ale mohli by ťa zaujať...
síce to nie je ani teen a aj tej mysterióznosti je tam len tak z kraja, ale nakoľko sa ti páčia rovnaké seriály ako mne, toto by sa ti mohlo tiež páčiť!
Skins, vsetkých pat seríí, ci sest ich ej vlastne dokonca.... nie ej to mysteriozne ale je to jeden z najlepších teen serialov. Len si daj pozor aby si nenatrafila an shitnu americku verziu.
@ajven alebo ked chces pozerat nieco podobneho ako to co si postla, tak potom asi Legend of the seeker 1seria... ked som to pozeral tak som musel niektore dialogy preklikavat
Alebo mozno este Merlin(serial) tiez celkom zaujimave.
Alebo buffy, angel, doctor who, V, Torchwood, sa da este pozerat.
to hovoríš iba kvoli prvej generácii a uznávam bola celkvo najsilnejšia AVŠAK effy bola podľa môjho názoru jedna z najsilnejších postáv celej série. A robí pre mňba práve druhú generáciu najsilnejšou navyše mi v nej sadol soundtrack .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
fakt
A potom také menej teen, ale stále určitým spôsobom mysteriózne - Supernatural, Grimm... (Grimm ide trochu do krvavých rozprávok)
Potom prípadne Warehouse 13, Doctor Who, Torchwood - nie sú teen, a už ani nie úplne mysteriózne - myslím, že majú bližšie ku sci-fi, ale mohli by ťa zaujať...
síce to nie je ani teen a aj tej mysterióznosti je tam len tak z kraja, ale nakoľko sa ti páčia rovnaké seriály ako mne, toto by sa ti mohlo tiež páčiť!
Alebo mozno este Merlin(serial) tiez celkom zaujimave.
Alebo buffy, angel, doctor who, V, Torchwood, sa da este pozerat.
to hovoríš iba kvoli prvej generácii a uznávam bola celkvo najsilnejšia AVŠAK effy bola podľa môjho názoru jedna z najsilnejších postáv celej série. A robí pre mňba práve druhú generáciu najsilnejšou navyše mi v nej sadol soundtrack .