@feklus@vachtlik fakt? náhodne som si tam zapla 2 filmy, jeden mi zablokoval celý prehliadač a ďalší celý počítač s tým, že som musela reinštalovať windows .. pri seriáloch sa mi to nestalo, tie tam pozerám aj ja
@hel14 aj mamke raz zablokoval jeden film prehliadac s tou policiou ci coto je a ja ked osm ho pozeral tak nic asi zly antivir alebo si neco zle klikla nekam alebo nevim pozeram tam nosntop furt filmy serialy a nic jedine co ma sere niektore serie simpsonovcov nejdu resp sekaju
Ale ze by ti to az tak dojebabralo PC ze musis reinstall windows tak to nevim co za virus bolo
@feklus dáky s políciou a pokutou ... proste nešlo to preč . .zapla som pc znova, hned ako sa naštartoval systém, hneď ho to bloklo, že slovenská polícia - zablokovaný prístup - nelegálny obsah a 10 rokov v base
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale ze by ti to az tak dojebabralo PC ze musis reinstall windows tak to nevim co za virus bolo