Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, že za akú dlhu dobu by som mohla mať na bruchu tzv. "tehličky" ? pri dennom polhodinovom-hodinovom behu ? a pri 100 "brušákoch" denne ? a samozrejme pri strave bez sladkostí s ovocím a takto nejako ? dalo by sa to z
Hmmm... to musis nahodit tusim rysovaci trening a hlavne rysovaciu dietu, ale fakt na to odbornik nie som; ja chodievam kazdy den behavat cca 4 km a ku tomu este skoro hodina a pol treningy, ale napriklad svalstvo mi to nerysuje- a to napriklad brusakov robim podstatne viac
@noprosteja ahoj tak v prvom rade je to hlavne o strave,,treba vylucit vsetko sladke a nabrat plne obratky na stravu obohatenu o bielkoviny to znamena kuracie prsia,prazenica na rano hlavne z bielok a samozjme doplnat to aj proteinovm napojom najlepsi je weider ked si kupis a nahradis vlastne veceru tymto napojom,,dalej tuniaky vo vlastnej stave zeleninka ovocie...a pozor sice brusaky su dobre na spevnenie svalstva ale ti nevyrisuje velmi tehlicky,,na tehlicky musis davat tazke vahy v posilke,,cize skor menej serii ale tazsie vahy to ti poradia vo fitku ale v prvom rade musis upravit stravu,,a to behanie to je cisto kardio to sa v prvom rade zbavis tuku na bruchu takze ides na to dobre behanie-kardio tuk das dole,,troska spevnis svalstvo brusakmi a uprav stravu najlepsie su proteinove napoje bez toho to nepojde to si kupis v hocijakom fitnes shope a potom samozrejme najdolezitejsie tazku vahu davaj na brucho v posilke bez toho sa brusaky tazko vycvicia a cca ked toto budes dodrziavat dva mesiace a mas tehlicky a este dolezita vec pi len zelene caje a vodu,,take ze cola a sladke mineralky to nie dufam ze som poradila aspon trosku
@noprosteja proste pisu tu ludia ze robili aj 1000 brusakov denne a mala dobre ze nie po pol roku az tehlicky,,ale brusaky je to najmenej treba dobre cvik tazke vahy na brusko a ides mala som fitness trenera a funguje to,,ale potom si to aj musis udrziavat aspon chodenim raz za tyzden do fitka co som ja popri studiu nemala moznost dodrziavania,,ale všetko sa dá
Ja cvičím už približne pól roka 400 a viac brušákov a podobných brušných cvikov denne (okrem iného) a až teraz sa dá vidieť ako tak tie dolné svaly a to som tenká, takže myslím že to je dlhodobá záležitosť. Ale možno ak zdvojnásobíme to čo robím ja plus sa nebudeš stravovať ako ja tak sa ti to bude dať vidieť aj skôr, neviem. Ja cvičím skôr len na spevnenie a kondičku, neviem či by som chcela mať až tak viditeľné brušné svaly...ináč veľa šťastia a trpezlivosti...dôležitá je hlavne pravidelnosť...a neprestávať keď po mesiaci alebo mesiacoch nevidíš výsledok, ten sa nakoniec dostaví
pokiaľ nemaš nejak veľke tie brušne svaly, čo si nahmataš aj pod tukom tak prve ich treba klasickym objemovym treningom vytvoriť a potom dietov a ich "pumpovanim" "vytiahnuť von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vieščo podla mna zájdi do posilovne a tam sa spýtaj tých špecializovaných trenerov, ktorí určite vedia ako na to.
K teme zalezi kolko mas teraz tuku a treba len rysovat a rysovat, pokym tam nebudu ale ako zena je to tahsie no.