Ahojte, chcem sa opytat ci aj doma bez pouzivania ciniek a neviem coho vsetko sa daju vypestovat tehlicky na bruchu D cvicenie len z vlastnou vahou a tak . A ked tak aj poprosim nejake tipy ..dakujem
@malina1 ja som robil uz level 2, ale som si dal pauzu chvilu kvoli chorobam a idem zas zacat o par dni, ... nezdochnes az tak, skus najprv tak polovicu toho (kvazi level 0) a potom zacni tymto level 1,
@matwejo no budem sa snažiť, dakujem za tip lebo napríklad raz som skúšala to video prvé tiež to bol len začiatok a na druhý den som ledva vedela chodiť .. po tomto by som sa asi nevedela smiať
malo by sa to robiť po 5serii na začiatku som ledva ledva dala jednu..ale teraz to už ide. A výsledky tiež sú. Alee tiež nezabúdaj na stravu,nemožeš jesť mekáč a čakať tehličky po hociakom búrlivom cvičení...držím palce
@matwejo počuj aby som spravne pochopil prvych 50 sekund videa je jeden cvik ktory sa ma cvicit 8 minut denne pocas akej doby ... alebo tie vsetky cviky sa maju cvicit kazdy 8 minut pocas dajme tomu polroka ?
@shit vsetky 8 min, tak presne podla videa ides, ved ti tam aj pocita pekne a pekne hudbu do pozadia dava ... to pocas casu co je pisany aj na konci myslim (ak si dobre pamatam, kazdy druhy den, po 2 tyzdnoch mozes ist na level 2, ale su ludia co aj polroka robia tento level 1 a potom az prechadzaju, proste to je uz ako sa citis) (level 2 je vlastne ine typy, viac a 40 opakovani)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja cvičím toto.. (aaa sorry nešlo mi to dať na nejakú normálnejšiu stránku)
» www.upnito.sk/subor/171f64eab...
malo by sa to robiť po 5serii na začiatku som ledva ledva dala jednu..ale teraz to už ide. A výsledky tiež sú. Alee tiež nezabúdaj na stravu,nemožeš jesť mekáč a čakať tehličky po hociakom búrlivom cvičení...držím palce