viete niekto, kde by som našla diely telenoviel? takých čo chodili na markíze či jojke ako napríklad Skrytá vášeň, Rany z lásky atd.. (viem že to ide v telke ale reklamy neznášam!)
+ sa môžete vyjadriť či ste telenovely niekedy pozerali a aké bol
ja si pamätám ako dávno v telke chodilo cigánske srdce
doteraz mi hrá v hlave tá úvodná zvučka ....ale nepozerávala som to (ok,možno som si pozrela nejaké dva tri diely )
youtube , ulož to - je ich tam celkom dosť čo išlo na našich programoch.
pozerala som a aj teraz si niekedy pozriem keď ide Juan v telke (no nepozri sa na takého chlapa ).
Mám ich rada, oddýchnem si pri nich, vypnem, nemusím nad ničím rozmýšľať, viem dopredu ako to skončí a na 90% viem kto je zlý a kto dobrý, dobre a ľahko sa to pozerá proste pohodička.
a stále si to pozriem radšej ako dva a pol chlapa alebo how i met your mother a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. haha ja som ich dakedy jak decko pozerala, ked v telke išli
obľúbené? pfu nepamätám si veľa, ale La Tormentu som mala rada a Naučím ťa milovať
a inak si myslím @1 takže good luck s odpoveďami
@lawey a @thrwtchr isto poznajú
doteraz mi hrá v hlave tá úvodná zvučka ....ale nepozerávala som to (ok,možno som si pozrela nejaké dva tri diely )
pozerala som a aj teraz si niekedy pozriem keď ide Juan v telke (no nepozri sa na takého chlapa ).
Mám ich rada, oddýchnem si pri nich, vypnem, nemusím nad ničím rozmýšľať, viem dopredu ako to skončí a na 90% viem kto je zlý a kto dobrý, dobre a ľahko sa to pozerá proste pohodička.
a stále si to pozriem radšej ako dva a pol chlapa alebo how i met your mother a podobne
69 zelenych bodov"!! .D