zabudol som jeden den dat do ticheho rezimu mobil..a uprostred hodiny(fyziky) mi zacal hlasno zvonit ja som nevedel asi 20sec ho naist kazdy na mna kukal disappointed:este k tomu to bolo take trapne zvonenie lebo to bol este stary mobil)
mne osobne nikto našťastie nevolal v žiadnej nevhodnej chvíli (to bude asi tým, že mobil väčšinou nemávam pri sebe), ale minule som potrebovala podložku pod myš a bola som u tety, lebo tá ma jedného známeho, ktorý má obchod s počítačmi a mu volala: "Neter potrebuje podložku pod myš. Môžem ju za tebou poslať?"
On: "Vieš čo? Teraz mám prácu, som na WC, zavolám ti za chvíľu."
Po chvíľke on: "A to pod elektrickú myšku?"
Ona: "Áno. Tak už ju môžem poslať za tebou?"
On: "Nie, ešte som na WC-ku, ešte som nedokončil tú moju prácu?" =D =D =D
raz mi kamarat pozical svoju nokiu s pausalom takym kde sa plati len to co prevolas... lebo kazdy mesiac som mala na svojej viazanosti blokovany telefon a nemohla ani prezvanat... a na mojom vypnute zvonenie a na nokii zapnute, sak tam nikto nevola... a mam uctovnictvo a len "tududumdumdum"... a kukam okolo seba komu zvoni mobil?
Raz asi 3mesiace som mal zvonenie meliška. A niekto mi zavolal počas pisomky a len "jebeeem boha,ty kurva vyjebana" vypol som to a ucitelka nazistila kto to bol. A par krat sami to stalotiež v nevhodnej chvíli teraz uz meliska nemám
... pausaly, holiaci strojcek, bambusove ponozky, podivne akciove listky do divadla, vonavky a p. ... jedno kedy volaju ... vzdy to bude v nevhodnej chvili
Keď mi zvoní mobil na hodine, je to zásadne operátor
Prípadne raz do hrobového ticha na prudko serióznej popularizačnej prednáške, kde som bola jediná pod tridsať rokov, a asi pol minúty som nevedela nájsť mobil.
no to hej raz mi jeden ujko volal že vraj školník a upratovačka našla mobil voliakeho chalana a že vraj ten chalan mal moje čislo pod názvom že mama tak mi volali nech prídem pre mobil kokos
Raz sa mi zdá, ze mi volala polícia či kto?...ja ani neviem, ale bolo to dost skoro ráno..uz neviem prečo len som počula jak mi niečo mele mele..
ja som sa zmohla len na odpoved: Noo, spím, dovi!
alebo ešte napríklad neznášam telefonáty typu..."Marienka??..Anička???...Jozefína???"..ja len kto je tam...a ze noo, kto je na druhej strane?! ..
čo ja mám hovorit?! ked odo mňa niekto niečo chce a ešte si aj pomýlili číslo alebo čo?
a ešte raz v nevhodnej chvíli v sobotu, ked som bola s priatelom..len mi nejaká cudzia zenská volá, ze či aj soboty býva Zumba, lebo sa chce ist strašne vybujačit! ...a ani do teraz neviem, kto to bol!
ja som sa zhulila a zvádzala prudkú debatu s dobrou plechovkou koly a zlou zlou plechovkou fanty... a zrazu ani neviem ako hovorím mame do telefónu,že nemožem mať vysokú faktúru za mobil,lebo ja ani nemám telefon..
Babka. Je jedno, kedy - vzdy vola nevhod . A VZDY sa pyta take hluposti... S prepacenim teda, nechcem vyznievat neuctivo, ale tak.. kto nezažil, nepochopí .
ked som volala spoluziacke nech mi otvori dvere do skoly lebo som sa vymkla pri fajceni tak to zdvihla nejaka dochodkyna a ja osm ju tam presviedcala o tom ze mi ma ist otvorit
raz mi volal nejaký neznámy chalan. "Ahoj, to som ja, Maťo. ... Večer si vyrazíme. Máš čas?" Ja som ho počúvala a počúvala, usmievala sa a hovorím "Jasné, že mám, môžeme. A kto si?" 5 sekúnd ticho. Zložil.
neviem, ci mi to niekto uveri, ale raz mi volal nejaky chlap tak uz nejak vecer o osmej alebo aj deviatej a ze ci by som mohol ist s tym vlakom (alebo len lokomotivou? nepamatam si uz) rychlejsie, ze nie porusovat predpisy, ale co najrsychlejsie, lebo ze tam caka volaco na stanici ci ako...neviem uz ani poriadne ale nieco zelezniciarske tak mu vravim, ze to bude omyl, ze ja so zeleznicami nemam nic. a on potom este sa pytal, ze cislo ci ma dobre - povedal moje cislo vravim, ze ano, to je moje no...tak ze mu asi dali zle teda.
potom inokedy mi volakto volal, ci idem do mesta, ja vravim, ze nie, ze som chory a ze kto je tam. a nejaky ..neviem uz meno, povezdme, ze Juro. a ja reku aky juro? a on ze "no bratranec juro" a ja ze ja nemam takeho bratranca tak sme sa rozlucili potom...tlak bol, ze mi este aj povedal "ahoj" a moje meno takze som najprv bol v tom, ze mi fakt vola nejaky moj znamy
@fartgas ten volajuci mi dal takeho chrobaka do hlavy na cely večer ako ja Maďarom keď na nich blikam na ceste nech rozmyšľaju odkiaľ ich poznam, že im zdravim
@gothicpoethic Inak, preto ja pri ťuťumuťu mám mobil v riti
Mimochodom akože @mezomus , mať tvoj zmysel pre súdnosť, vhodnosť a rozum, tak radšej chodím kanálmi, ešteže ich nemám Obdivujem otvorenosť niektorých ľudí na fórach, ale čo je moč, to je moč, nemyslíš?
s brachom sme chodili na rovnaku školu a potreboval volať mame tak som mu dala moj mobil lebo on debo nemal kredit, tak sme si mobily vymenili..idem busom domov a zrazu začal nieokmu zvoniť mobil, zvonenie citujem: "zdvihni to ty čurák" stále dokolečka..po hodnej chvíli som zistila, že tým čurakom mam byť asi ja a kým som vyhrabala mobil všetci navôkol sa smiali a najviac sa na tom zabavala moja naj kamoška
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
"Dobry den, tu je pneuservis, mozte si uz pre to prist."
"Eeehm, prosim? Po co si akoze mam prist? Nemate nahodou zle cislo?"
a on ze "Nieee, ja mam dobre cislo." a zacal mi tam hovorit nejake cislo a ja pocuvam len a potom hovorim ze ved to vobec neni moje cislo
a on potom "Niee? Tak potom mne asi sibe alebo ja uz neviem co."
"Hmm, no asi vam fakt sibe." a zlozila som
On: "Vieš čo? Teraz mám prácu, som na WC, zavolám ti za chvíľu."
Po chvíľke on: "A to pod elektrickú myšku?"
Ona: "Áno. Tak už ju môžem poslať za tebou?"
On: "Nie, ešte som na WC-ku, ešte som nedokončil tú moju prácu?" =D =D =D
"ja som už spala!"
"ty sa na mňa hnevááš?"
vážne som mala vtedy na ne nervy
Prípadne raz do hrobového ticha na prudko serióznej popularizačnej prednáške, kde som bola jediná pod tridsať rokov, a asi pol minúty som nevedela nájsť mobil.
ja som sa zmohla len na odpoved: Noo, spím, dovi!
alebo ešte napríklad neznášam telefonáty typu..."Marienka??..Anička???...Jozefína???"..ja len kto je tam...a ze noo, kto je na druhej strane?! ..
čo ja mám hovorit?! ked odo mňa niekto niečo chce a ešte si aj pomýlili číslo alebo čo?
a ešte raz v nevhodnej chvíli v sobotu, ked som bola s priatelom..len mi nejaká cudzia zenská volá, ze či aj soboty býva Zumba, lebo sa chce ist strašne vybujačit! ...a ani do teraz neviem, kto to bol!
"dobrý deň daňový úrad"
"dobrý deň, ja seriem, volajte inokedy"
potom inokedy mi volakto volal, ci idem do mesta, ja vravim, ze nie, ze som chory a ze kto je tam. a nejaky ..neviem uz meno, povezdme, ze Juro. a ja reku aky juro? a on ze "no bratranec juro" a ja ze ja nemam takeho bratranca tak sme sa rozlucili potom...tlak bol, ze mi este aj povedal "ahoj" a moje meno takze som najprv bol v tom, ze mi fakt vola nejaky moj znamy
Ale inač som bol zvyknuty na "vyhražne"
JA: Prosim?
Neznamny(ďalej len kokot) : Poď von!
JA: som vonku ?!
kokot: A kde vonku?
JA: No vonku pred barom
kokot: Nevidim ťa
JA: a si tam isto kde ja ?
kokot: ANO
JA:a kde si ?
kokot: Vonku
JA: parada poďme dnu
kokot: dobre
tutututut
dodnes tomu nechapem čo to malo byť
@mezomus Bývalá teraz ľutuje všetko hmotné aj nehmotné čo do Teba investovala a mrzí ju, že Ti znepríjemňovala život. Bolo to vzájomné
Mimochodom akože @mezomus , mať tvoj zmysel pre súdnosť, vhodnosť a rozum, tak radšej chodím kanálmi, ešteže ich nemám Obdivujem otvorenosť niektorých ľudí na fórach, ale čo je moč, to je moč, nemyslíš?
Dúfam, že ti je zrejmý rozdiel medzi zdravým "i don´t give a fuck" a medzi takým, ktoré ukazuje len číru sebeckosť
A treba?
Ono to nemal byť odkaz k tebe všeobecne ... Teda aspoň dúfam, že ak by bol, bol by nesprávny ...
Ale tuto v konkrétnej veci to tak naozaj vyznieva ...
A som dotieravý, ale nemám rád, keď ľudia, ktorí vyzerajú, že majú dosť rozumu, majú nutkanie správať sa podobne ...