Dá sa nejako zistiť KOMU patrí telefónne číslo? ... a nepíšte že t-mobile, orange majú zverejnené zoznamy. Napr. nejaká databáza čísel alebo niečo také?
myslim, ze sa da...minule mi dakto zavolal, ze ci sa dovolal dajakej pani Eliašovej... Ale nakonec vysvitlo, ze som len jej menovkina....no skade mal moje cislo?????
mne už dlhšiu dobu jedno číslo volá.. a keď volám naspäť pretože som to nepočula tak nezdvihne. Alebo sme boli na dovolenke v Chorvátsku a to číslo volalo tak som napísala, že nech napíše SMS .. a nič kokos toto tak neznášam !!! .. a ako dosť ma to štve, že neviem kto to je ! to ako keď niekto skúšal heslo na pokec a nedá sa zistiť komu presne patrí IP len to cez koho má internet ( t- mobile, t-com atď ) :- disappointed:
za 10-15 eur môžem mať jedno tričko alebo 3 tiene na oči kvôli nejakému s prepáčením kktovi čo nevie napísať sms alebo povedať " prosím?" kéď mu volám s5 nestojí
@aneta8875 - tak potom ti ostáva to len ignorovať Neviem aký máš mobil ale novšie mobily majú možnosť blokovať hovory od vopred zadefinovaných telefónnych čísel.
@aneta tak sa kua rozhodni..vidíš to ako problém, ale odmietaš za poplatok zistiť kto to je a ani to úplné minimum čo je zablokovať si ho nechceš...tak čo vlastne chceš???
omg čo si nervózna? a ak sa to dá zistiť aj nejako inak - na polícii a už aj viem ako tak nebudem platiť nejakému operátorovi .. veď to je choré zaplatiť 300 korún za jedno meno, nie? ... ale tak ak máš ty peniaze na zvyš múdra ..
Keď ťa niekto obťažuje zájdi za operátorom a požiadaj o zablokovanie nežiadúceho volajúceho. Na prvý krát dostanú len písomne upozornenie aby ti nevolali ak v tom budú pokračovať zablokujú ich a už sa ti nedovolajú. Kto to ale volá ti tuším nepovedia lebo je to "súkromná informácia"
neda!!! daju sa len zistit cisla podla mena, ale to len na pausaloch. na predplatenich kartach nie.
tak proste nedvihaj ich, alebo si zrus vsetki prichadzajuce hovory. alebo si nastav na mobile blokovanie toho cisla ( aspon dakedi to na niektorich mobiloch fungovalo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Podľa mena si vieš nájsť číslo napríklad na zozname ale opačne nie.
» telefonny.zoznam.sk/...
ako sa tam dostalo si uz vazne nepamatam
tvoj pripad hadam
mne už dlhšiu dobu jedno číslo volá.. a keď volám naspäť pretože som to nepočula tak nezdvihne. Alebo sme boli na dovolenke v Chorvátsku a to číslo volalo tak som napísala, že nech napíše SMS .. a nič kokos toto tak neznášam !!! .. a ako dosť ma to štve, že neviem kto to je ! to ako keď niekto skúšal heslo na pokec a nedá sa zistiť komu presne patrí IP len to cez koho má internet ( t- mobile, t-com atď ) :- disappointed:
a ak pôjdem na políciu? že ma to číslo napr. obťažuje?
za 10-15 eur môžem mať jedno tričko alebo 3 tiene na oči kvôli nejakému s prepáčením kktovi čo nevie napísať sms alebo povedať " prosím?" kéď mu volám s5 nestojí
ale ja to nezablokujem .. lebo som až moc zvedavá kto to je
a mám iPhone ale neviem či sa dá blokovať hovor
omg čo si nervózna? a ak sa to dá zistiť aj nejako inak - na polícii a už aj viem ako tak nebudem platiť nejakému operátorovi .. veď to je choré zaplatiť 300 korún za jedno meno, nie? ... ale tak ak máš ty peniaze na zvyš múdra ..
a inak ďakujem všetkým za rady
takže z môjho pohľadu to vidím tak, že nevieš čo chceš.
a ďakujem za kompliment.
to nebol kompliment ale irónia
no dobre, končím s touto diskusiou, aj tak nikam nevedie.
pekný večer.
aj tebe
a ...0917277348...
a ... 0917277343
tieto ma neustále obťažujú---
tak proste nedvihaj ich, alebo si zrus vsetki prichadzajuce hovory. alebo si nastav na mobile blokovanie toho cisla ( aspon dakedi to na niektorich mobiloch fungovalo)