najlepšia karta je od telecomu yzi time je tam volanie do telecomu a na pevne linky 15cent za hovor,a do ostatnych sieti 10cent za min,je to karta na dobijanie kreditu
jednoznacne najlepsie akcie a najlacnejsie telefonovanie ma 02. ak volas s 02 do 02 tak jednak minuta stoji asi len 8-9 centov a po troch minutach mas zadarmo. takze mozes volat aj dve hodiny za 27 centov takze by som vobec nepovedal ze telefonovanie je az take drahe.. hlavne nechapem preco stale este nie je uplne kazdy v 02 ked naozaj je to operator najlacnejsim a s najlepsimi vyhodami
@e keď som brutálne prevolala svoj paušál asi o dve hodiny, platila som 9 € naviac, čo je ešte stále lacnejšie než cena hovoru za minútu od akéhokoľvek operátora pre zákazníka s kreditom.
mam pausal od t-comu, kolko prevolam tolko zaplatim.. inak si myslim ze O2 je najlepsi operator a najlepsie ked ti len tak zavolaju a oslovia ta s neakou konkretnou jednodnovou akciou, tie sa vacsinou oplatia
@narazuvzdornaa eh? ja mam hovory za 10 centov/min vsade a za mesiac prevolam/presmskujem/prenetujem asi polku toho co by ma stal najlacnejsi pausal od hocikoho
a to ze nejaka pica mala kredit naposledy na zakladke na tom nic nemeni
mne je to totalne jedno, do O2 mam neobmedzene zadarmo, a vo vseobecnosti vela nevolam, platim fixne 20e mesacne za mobil + neobmedzeny net a je mi sveta zit, vobec sa o to nezaujimam kde je co o 1cent lacnejsie.
a tiez mi pride vtipne ked mi niekto po 20tke zavali ze mu mam zavolat lebo nema kredit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
už po prvej minúte to je zadarmo
a to ze nejaka pica mala kredit naposledy na zakladke na tom nic nemeni
a paušály od orange už duplom nie
ten koment tvoj filip, ze podme dopice jemu do ksichtu gg
@barky pockat sak a nepili sme nahodou od neho ? O_o
ale som počula, že vraj sa snaží dostať na slovenský rreh ďalší operátor - ten možno bude lacnejší
a tiez mi pride vtipne ked mi niekto po 20tke zavali ze mu mam zavolat lebo nema kredit