Od W910i očakávaj že ti čoskoro popraskajú tlačidlá. Na funkčnosti to ale neubere. A ako hovorí pawlo. Otázka znie či chceč mať dobrý displey, foták alebo len tak počúvať MP3. Lebo napríklad tieto výsuvačky nemajú pre niekoho potrebný autofocus...
Zalezi na co ti je ako uz povedal pawlo ale len tak z pohladu pozeram ze 910 je vysia modelova rada cize ma viac funkcii atd cize ked usudzujem len z toho tak 910nu...
Na Slovensku mobily nekupuj, vôbec sa to neoplatí. Napr. v takom Londýne máš oveľa väčší výber a za skoro dvojnásobne nižšiu cenu. Ja som si kúpil k850 ktorá doteraz ani nieje na Slovenskom trhu.
Mato63 - pre teba som využil môj voľný čas a pozrel sa na stránku Orange, hľadal som ako som vládal ale nikdy o K850i nič nenašiel, najbližšie len K810i
Fakt neviem skadiaľ si to zobral, daj link nech sa pozriem
13. Bobi - no presne ja som mal mobil dovezený z Nemecka - bol to siemens M65 - na slovenský trh sa nikdy nedostal a funguje doteraz. Mám v nej ešte druhú simku.
Zavolal som kamošovi robí niečo pre t-mobile. Citujem "áno, tie telefóny sa dajú zohnať, ale jedine cez internet, sú dovážané z Nemecka, stoja okolo 7,5 - 8 tisíc."
Bol som sa spýtať strýka, je generálnym riaditeľom t-mobilu pre Košický región, rovnaká odpoveď, sú len dovážané a treba na nich čakať niekoľko mesiacov. A že lacnejšie ťa to vijde keď si pôjdeš za ním, najbližšie sa pultovo predávajú len v Prahe.
ja mam K530i brali sme ho ešte pred vianočnými akciami keby som vedel že ho potom dá orange aj tmobil za korunu!!! tak si radšej zoberiem vyklapaci samsung o ktorý mi to dievča v orange vyhovorilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ja osbone bysom bral W910i,koli dizajnu,inak koncim pri Nokii E71
Potrebuješ kvalitný foťák?
Budeš na tom počúvať mp3?
Chceš aby ten telefón vyzeral štýlovo?
Chceš 3G?
Ccheš UMTSM?
Chceš GPS?
Chceš Operačný systém?
Chceš ten telefón na prácu alebo len na hranie?
Aké parametre displeja?
Chceš rádio?
Chceš wi-fi? bluetooth? irda?
Ale keď už tak W910, určite.
A teraz ju dal aj Orange do ponuky za zaujimavy peniaz.
Btw. aj tu kupis lacno telefony,ak vies u koho a kde.
-tam si nastav porovnanie dvoch modelov a pekne ti vypíše aj parametre a pod.
Fakt neviem skadiaľ si to zobral, daj link nech sa pozriem
Inak gut webka.
Hm,tak neviem kde ti to ukazat, lebo som unaveny,ale ked si pozries forum na fony.sk, najdes to. Fakt sorry ,ale nechce sa mi,idem spat.
A cena je 6990/7900 sk.
alebo nieco podobne.
W910 stoji do 8000Sk a priplatis si 2 tis. a mozes mat lepsi mobil s 5 megapixlvoim fotakom.
bobi Ty si ale prípad sa neposer decko.....
Ale oks, kazdy ma iny nazor.