Mam problem..akosi sa mi podarilo zablokovat sim kartu..puk kod nemam...tak ze to vyriesim rychlo a kupim novu kartu..kupila som,dala som do telefonu dala pin a ono to odo mna pyta kod telefonu..a to netusim aky ako je..kedze som to pouzivala pred sto rok
praveze puk kod mi neposkytli co ma brutalne nastvalo,lebo kebyze mam puk kod tak ho dam a ziaden kod telefonu by to nepytalo..ale teraz puk nemam na mobile stlacam vsetko co ma napadne a nic neni spravne..proste neviem asi ma slahne
puk kod nemam ani ziadny obal..mne nejde uz o puk kod ale o kod telefonu..ja neviem jak sa mam dostat do mobilu bez toho kodu..kedze ja som si nenastavovala nic take aby mi tam skocilo kod telefonu a ked ho nedam ze sa nedostanem do nho to ma stve..ze ci sa to bude dat prec a dostanem sa do mobilu..
Ja mam na mobile zvlast kod aj na odomknutie pristupnosti do mobilu. Takze keby nahodou mi niekto chcel ukradnut mobil, tak by musel prist na heslo. a fat to do opravy to aj nieco stoji
15.kasko ten kod to pyta aj odomna lebo aj ja mam taky ale nejak som si to zrusilo aby mi to tam skakalo a teraz ten co som si myslela ze je on neni..cize som sikovna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
praveze puk kod mi neposkytli co ma brutalne nastvalo,lebo kebyze mam puk kod tak ho dam a ziaden kod telefonu by to nepytalo..ale teraz puk nemam na mobile stlacam vsetko co ma napadne a nic neni spravne..proste neviem asi ma slahne
Hm... nový mobil?
15.kasko ten kod to pyta aj odomna lebo aj ja mam taky ale nejak som si to zrusilo aby mi to tam skakalo a teraz ten co som si myslela ze je on neni..cize som sikovna..