raz ponad mna preletel krdel holubov a ja som si pomyslel, ze ak ma jeden oserie tak ma asi jebne. a naozaj ma osral... moze byt, ze som to hovno pritiahol silou myslienky, nie?
hhehehe,to bolo dobre,no tak ked pohnete rozumom,tak to sa rata,ale potom sa asi rata ked poriadne silou vôle potlačite a niečo vypadne lebo to vas tiež iba napadne a ste na hajzli to si bars asi neplanujete a vlastne tiež nehybete pri tom bars rukami aby to z vas vypadlo
ja casto predvidam blizke situacie napriklad z nicoho nic ma napadne jedna osoba a v zapeti ju stretnem alebo raz som siel po schodoch a hovorim kamosovi natychto skodoch som uz raz skoro spadol aaaaaaaaa bac bac a vela takychto prihod ale nikdy si to neuvedomim len potom ked sa to uz stane ma napadne kurna sak som to predvidal
Aj ja som raz s mamou isla po meste a rozpravali sme sa o mojej spoluziacke,a tak som si v duchu spomenula ze by bola sranda keby sme ju prave vtedy stretli a hned ako sme zabocii za rohom tam isla s kamaratkou,bolo to fakt cudne
raz sa mi snívalo, že zomrel môj sused.. povedala som o sne rodičom a povedali mi, že to znamená, že bude dlho žiť.. o dva dni na to som sa dozvedela, že zomrel..
Uz v stredoveku boli vestci, co nevahali naplneniu svojich proroctiev "dopomoct"
Inak mne sa raz snivalo, ze som sa v skole pohadal s kamosom. Tak ked som ho dalsie rano stretol jednu som mu z fleku prijebal, a cuduj sa svete proroctvo sa splnilo :o
tak ked uz sme do takych extremov zasli mojej mame sa snivalo o autonehode draheho auta kde sedela zena o sne mi povedala a co sa zrazu z radia nedozvieme ? ze umrela princezna Diana....
"Hej ja to mavam tiež vidim jednu situaciu dvakrt za sebou,laebo ak niečo prežijem v tu chvilu pripada mi to ako deja vu "
Toto tu uz bolo raz vysvetlene. Je to jednoduche, na urcitu situaciu, ktora sa ty zda ze uz sa stala, zareaguje jedna polovica tvojho mozgu rychlejsie ako druha. To v praxi znamena, ze si mysli ze sa to uz stalo, ale nie je to tak. Pretoze prva polka mozno o stotinu skorej zareagovala na danu situaciu.
Stava sa to skoro kazdemu.
A este inac ja kazdy den hybem s auto, len stuchnem do plynoveho pedala a ono sa to cele zacne hybat.
heh telekinéza je o vnutornej enrgiii,a nie o predpovedi,a ten štipec to nehýbeš mysľou,ale vydaš vnutornu enrgiu zo seba a sustrediš ju naniečo chapeš?
Ivkasi : kokos sak som rad ze som to docital to by som nechcel zazit a este keby to bol nekdo taky nebodaj ....hi ani to nejdem povedat lebo by som sapicol aj ja muselo to byt otrasne nechcel by som
dnes som to videl v tn na markize,to o tom obrazci v poli,nechcem zakladať druhu diskusiu tak to pišem tu,mne sa totiž niečo podobne snivalo už v pondelok,ked to ešte v telke nebolo,mimochodom nie som z helpy
ha sa nesnažím pritiahnuť pozornosť,načo by to bolo dobréé???a na to emo,emo ako emo,čo to ma spoločne s pozornosťou,fajn ja ti nazor neberem,každý nech si toči svoje
mnoo ja som skôr jasnovidec s kamoškou sa rozprávame a spomeniem jednu blbú babu... jasne za 10 sekund je už pri nás, alebo na teláku sme hrali vybyjanu pomyslím si hentu vybyju.. ani som to nedomyslela a už bola vybyiá neviem či mi šibe ale niekedy si s kamoškou čítame myšlienky
Kemuro,ako si to dokázal?ja som to vždy hrozne cela vedieť...aj som raz pohla balónom..ale to bol len prievan ( ako si to spravilo?na čo si myslel?a ako si mal ruky a tak????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Uz v stredoveku boli vestci, co nevahali naplneniu svojich proroctiev "dopomoct"
Inak mne sa raz snivalo, ze som sa v skole pohadal s kamosom. Tak ked som ho dalsie rano stretol jednu som mu z fleku prijebal, a cuduj sa svete proroctvo sa splnilo :o
"Hej ja to mavam tiež vidim jednu situaciu dvakrt za sebou,laebo ak niečo prežijem v tu chvilu pripada mi to ako deja vu "
Toto tu uz bolo raz vysvetlene. Je to jednoduche, na urcitu situaciu, ktora sa ty zda ze uz sa stala, zareaguje jedna polovica tvojho mozgu rychlejsie ako druha. To v praxi znamena, ze si mysli ze sa to uz stalo, ale nie je to tak. Pretoze prva polka mozno o stotinu skorej zareagovala na danu situaciu.
Stava sa to skoro kazdemu.
A este inac ja kazdy den hybem s auto, len stuchnem do plynoveho pedala a ono sa to cele zacne hybat.
No kurwa jebem na to Nevyvestis mi ze jak sa mi bude darit v najblizsom zamestnani
raz som vystrela ruku a kricala ovladac a nakoniec priletel(brat stratil nervy a hodil ho po mne