Ahojte ludia, tak čo kukate telenovely alebo to považujete už za časy dávno minulé ked sa kukali telenovely??no ja som ten typ, ktorý telenovely zbožnuje, teda ako ktoré... ale tak zvačša sa da a ako som si už stihla všimnúť tak telenovely bežiace na Ma
Volakedy som telenovely velmi rada pozeravala, ale to uz bolo pekne davno.. zda sa mi, ze teraz su na ovela horsom stupni ako dakedy. Posledna telenovela ktoru som videla, ked ju davali v premiere bola Skryta vasen. Teraz by ma k tomu neprinutil ani par volov najradsej mam Rosalindu a Ked budes moja to boli casy A ba este som Nastu pozerala(to bolo take ine, ved tak Rusko je Rusko)ale potom ju dali na rano tak ma nastvali co uz.Teraz sice som sa tesila ze idu davat s mojou oblubenou Nataliou na markize ale o 13:00..ci tak nejako tak sa mozu strcit inak by som urobila vynimku a pozrela by som si ale to budem v skole takze mam smolu
Raz som kukol asi 3 časti jednej telenovely lebo mi prišla strašne vtipná Bolo to ešte v roku 2003 na Markíze,vôbec netuším čo to bolo za prkotinu,ale bol tam týpek čo bol fanatik do Napoleona a volal sa Marsial či ako to meno si pamatám,lebo jeden profák mal podobne meno
no ja som kukavala Rosalindu a to bola moja naj , ale teraz boli asi moje naj Rebecca a Skryta vašen..len vtippne je ze som koniec skrytej vášni nevidela ..inač presne same vrieskanice ..ale tak ja sa na tom zabavam ved oni su tak sprostí
kedysi som telenovely kukala pomerne casto...........ale z tych casov som uz davno nvyrastla.........teraz si ich kuknem akurat tak poobede pri zehleni..........bo v telke nic ine nebezi.......ma to nebavi.bo zdy viem ako to dopadne.....
ked som mala 10 rokov tak som kukavala ae teraz ma to nebavi take kraviny ae ked pridem zo skoly sadnem na gauc a uz mi je jedno co ide napriklad ta blbost na markize aaaax taka psychpaticka telenovela
heh ja som kukala par casti ted tej novej co tam hra natalia oreiro no ze LOL..v nejakej casti taku jeb*la somu Martinovi ze ja som skoro umrela jak to ten chlapec zahral ..a to ete moj 26rocny brat,ktory na to pic*e zacal zabavat
A najlepšie boli El cuerpo del deseo alebo túžba tela aale mala strašne smutný koniec, keď zomrel chudáčik Andres som plakala....a Te voy ensenar a querer alebo naučím ťa milovať...
Ahojte ludia!!!!kedze sledujete telenovely aspon si myslim chcem sa spytat ci neviete nahodou kolko rokov ma argentinska herecka Thelma Fardin co hra v tellenovele Sos my Vida-rany z lasky!!!dakujem...
Ja telenovely nesledujem, vobec ma nebavia. Dokonca ked som bola mladsia davali mi ich pozerat za trest a to este byvali 2casti za sebou.Ale nemam proti nim nic jednoducho ma nebavia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja tiez telenovely zboznujem je to dobre zabijanie casu.
uz ani zo srandy to nevydrzim kukat
Teraz ma 15.
Na webe som nasla tuto stranku ked chces pozri si ju..Je to skor forum k telenovele
» sos-mi-vida.hooxs.com/index.htm...