nechcem nikoho urazit ale narovinu, pre deti (prevazne dievacata) do 14 rokov a potom pre zeny 40 a vyssie ktore prisli do obdobia kedy si uvedomuju ze s ich zivotom nieco nieje v poriadku (laska,kariera) a nevedia (nemaju silu,odvahu) si zacat nieco zmysluplne, je to vyborne vyplnenie volneho casu, ktore ich utvrdzuje vtom ze ich zivot je o nicom,bez zmyslu a ciela ktory by chceli dosiahnut, a tak aspon cez obrazovku snivaju a ticho zavidia stastiu inych. A ked im poviete ze to len degeneruje ich mozog tak za urazia a zacnu menovat (stahovat zo sebou) dalsich x takychto zien ktore to pozeraju tiez.
pozerala som Divoký anjel, a cela rodina Skrytú vašeň - bolo to haluzné ....no ale skôr som sa zmotala na seriál Rebeli (REBELDE) ..ako videla som každú časť trvalo to cez dva roky tento seriál
Keď som bola malá, tak som videla kopu telenoviel. Teraz ma to už nebaví a nechápem čo som na tom kedysi videla.
Ale poznám ľudí, ktorých to baví a rešpektujem ich rozhodnutie sledovať to. Ja mám tiež seriály, ktoré rada sledujem a nebola by som rada, keby niekto povedal že sú to blbosti. Každý nech si pozerá čo chce. Či už je to turecká telenovela alebo von z okna.
@popoluska15 hej no teraz pozerám Skrytú vášeň a je to jediná telenovela ktorá sa mi páči V niektorých sú fakt desní hlavný hrdinovia a ostatné (najmä mexické) sa proste nedajú pozerať a ešte keď som bola malá tak samozrejme Natalia Oreiro ako Divoký anjel
@linka71 ako ja by som do Mexika išla kvôli REBELDE a zabudla som ešte spomenúť Nespútaný anjel ..užastná telenovela tiež aj s humorom a peknymi hercami ..........a ja milujem Nataliu Oreiro ako herečku ..bola moj vzor
No možno tí Rebeli boli taký čo ma vyslovene nerozčuľovali ale aby som ich pozerala tak to nie Ja si pamätám že som pozerala ešte Kachoru, tam tiež hrala Oreiro a potom Rany z lásky, to je nekonečná telenovela
tiež som telenovely pozerala najma ako mala a teraz si s casu na cas nejaku pozriem ale uz ma to velmi nebavi, ved ked vynecham nejakych pat casti tak je to stale rovnake.... ale skryta vasen sa aj mne paci a teraz ju tiez pozeram aj ked mi zavse nejaka ta cast ujde... a rebelde som fakt zboznovala, prosto najlepsia telenovela uplne ina ako tie klasicke.... ale pri ostatnych nevydrzim viac ako 5 dielov za sebou ved sa to vobec nehybe... ked nieco idu urobit trva asi 10 casti kym to fakt urobia XP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a predtým som mala dvojročnú pauzu :d
Ale poznám ľudí, ktorých to baví a rešpektujem ich rozhodnutie sledovať to. Ja mám tiež seriály, ktoré rada sledujem a nebola by som rada, keby niekto povedal že sú to blbosti. Každý nech si pozerá čo chce. Či už je to turecká telenovela alebo von z okna.