ale len 3B také 4B má zákaz akéhokoľvek tréningu a pretekania sa, zákaz povinnej školskej telesnej výchovy.
CITUJEM zo školského poriadku našej školy:
podľa zaradenia žiaka lekárom do zdravotnej skupiny 4.b (zákaz tréningu a pretekania sa, zákaz povinnej školskej telesnej výchovy) NIE žiak povinný byť prítomný na vyučovacej hodine telesnej výchovy),..
no,. oslobodenásom...ale to te kategórie...to čo je za sranda? proste som oslobodená od behov(narodila som sa s transpozíciou veľkých ciev(dobre to znie že?
u nás sú všetci oslobodení 4b...tuším 4a majú mať náhradnú telesnú takže to nie je dobré aj keď netuším na čo sa vlastne vyhovoria u toho lekára...alebo či to len tak pečiatkuje rad radom
Nejsem osvobozená, ale můj tělák vypadá asi jako nástup, na začátek si obejdu tři kolečka a pak stojím v koutě a stávkuju xD A mam jedničku nebo dvojku z TV vždy
Mám skoliózu a som oslobodená. Ale mám náhradné hodiny - jógu . Normálne v škole, inač by som ostala v štvorke. Ale keby som bola v štvorke, nemohla by som s našimi chodiť na žiadne výlety ani exkurzie...
ta ja mam skoliozu, krehke kosti, makku chrupavku v kolene, ktore obcas dost boli...ale ta mama mi dala na vyber...bud mi vybavi papiere a ja nebudem cvicit na telesnej a nebudem chodit na tanecnu abo sa vysere na to a budem moc secko robit...ta som jej povedala, ze ja sa tanca nevzdam a budem teda aj cvicit na telesnej...
lenivý som není ale mam duševnú poruchu a o tej sa nerad rozpravam skôr sa chcem spýtať či tu je taký jedinec ako ja ktorý musel ísť potvrdenie oštemplovať k lekarke už koncom minuleho roka a teraz musí ísť znova k lekarke lebo škola mu to potvrdenie niekam zapatrošila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
CITUJEM zo školského poriadku našej školy:
podľa zaradenia žiaka lekárom do zdravotnej skupiny 4.b (zákaz tréningu a pretekania sa, zákaz povinnej školskej telesnej výchovy) NIE žiak povinný byť prítomný na vyučovacej hodine telesnej výchovy),..
tak to robím ja inak
zobrala papier do ruky,chvilu rozmyslala aky dovod mi tam ma napisat,potom tam nacmarala volake alergie a uz som bezala prec
pohodicka,pohoda....
inak ja som bola na strednej oslobodena od behov, mala som na to len take odporucanie na papieri, nic oficialne nebolo treba
A odkedy ju máme so ženskou etik radšej =D
Lebo ten starý chujko úchylný mi chýbať vôbec nebude !! =D Jupíí !! =D
a tiez mam skoliozu,ale nebola som oslobodena
ale na telesnu na vyske sa tesim -> plávanie