Chcel by som sa spytat ci je mozne a ked tak ako sa prihlasit pomocou telnetu na vzdialeny pc ak uzivatel nema heslo...
// Ak uzivatel nema heslo ajtak ho odomna vypyta, ak nezadam ziadne (teda stlacim len "enter" tak spojenie bude prerus
@1 blbost, to si mylis s anonymnym prihlasovanim na ftp
@0 zalezi od toho, ako si userovi "nastavil" prazdne heslo. Cez passwd asi nie (tam ta pokial viem bez hesla nepusti) a ak si rucne editoval /etc/shadow, nevidim dovod aby ta neprihlasilo bez hesla.
ja tiez nepouzivam win... ajked je to velmi dobra utilita
No skoda ked sa predsa niekto najde clovek ktory vie ako sa pripojit pomocou "telnetu" na [stroj] s [uzivatelom] ktory nema heslo.... budem velmi povdacny
som myslel ze ked je to "Windows fórum" tak sa tu nebude pliest *NIX
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@0 zalezi od toho, ako si userovi "nastavil" prazdne heslo. Cez passwd asi nie (tam ta pokial viem bez hesla nepusti) a ak si rucne editoval /etc/shadow, nevidim dovod aby ta neprihlasilo bez hesla.
No skoda ked sa predsa niekto najde clovek ktory vie ako sa pripojit pomocou "telnetu" na [stroj] s [uzivatelom] ktory nema heslo.... budem velmi povdacny
som myslel ze ked je to "Windows fórum" tak sa tu nebude pliest *NIX