troška sledujem forum a ako som si všimla tak sa stažujete že problemi sa stale opakuju tam mam jeden taky bizardny ale keby ste mi ho pomohli vyriešit tak by som bola celkom rada
ehm... uz mam asi pol roka ciny no a viete ako je ten spic biely
neviem neskakala som ani po blate ani nic podobne proste zrazu tam bolo take spinave cmuhy co absolutne nechapem lebo v nich nebaletim ani neokopavam okoloiducich...
Singourney - to radsej neskusam - stacilo mi sa mi nadychnut vyparov zo zlucovania HCL + Peroxid vodika - a to mi uz dalo poriadne zabrat aby som nevyvratil cele moje vnutro
sak cmuhy su fajn... ukazuju kolko ste spolu prezili. ja mam tiez gitarku taku pekne oplieskanu a novu povrchovku by som nechcel, viem kedy a ako sa jej stala nejaka bolest ona zase vie kedy mi to neslo kedy slo kedy som ju mal najradsej na svete a kedy som ju nenavidel najviac na svete. proste tie jazvycky k nej patria... moja moja.. nedam ta z ruky... . sorry za premieru sentimentu ale fakt moja jedina skutocna priatelka/priatel.
vies cim? technickym benzinom alebo hmm neviem ako sa to povie a dost to stipe na ruke ked sa tym polejes ja som tym cistil chladnicky od lepidla zabudol som ako sa to povie ale pekne mi potom ziarili moje biele boty lebo mi na to pokvapkalo trosku tak som ich precitil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aj by som si kupila nove činy ale tieto mam strašne rada..
sak cmuhy su fajn... ukazuju kolko ste spolu prezili. ja mam tiez gitarku taku pekne oplieskanu a novu povrchovku by som nechcel, viem kedy a ako sa jej stala nejaka bolest ona zase vie kedy mi to neslo kedy slo kedy som ju mal najradsej na svete a kedy som ju nenavidel najviac na svete. proste tie jazvycky k nej patria... moja moja.. nedam ta z ruky... . sorry za premieru sentimentu ale fakt moja jedina skutocna priatelka/priatel.
mozno to je trocha neesteticke, ale zvyknes si
alebo nalej Wanish na skvrny ........A SKVRNY HNED MIZNúúúúúúúúúúúú
ale poradim ti..behni ku cinanom,kup si nove...sak stoja hadam ani nie 1OOSk..