Čaute ludia, potrebujem poradit potreboval by som nejaké návrhy na tému diplomovej práce študujem externe na EUBE odbor Marketingový a obchodný manažment, dajte návrhy a si vyberiem idealne zameranie marketing alebo príbuzna tema. Díky
ja som mala o inováciách a nadväzovala som na bakalárku o marketingovom mixe, obe práce som aplikovala na ten istý podnik a sú to tak trocha podobné témy
Mala som bakalársku Spotrebiteľské spravanie na trhu nealkoholických nápojov spotrebiteľské správanie v akejkoľvek oblasti je super téma veľa zdrojov, zaujímavé, dobre výskumy, môžeš spraviť dotazníkový prieskum
@michalk neviem, vyber si niečo co ti je blízke,čo ťa baví, čomu čiastočne rozumieš. Budeš charakterizovať aj dany trh tak nech vieš ktomu čo najviac napísať. Ak si vyberieš spotrebný tovar tak ako zdroj odborných článkov je dobrý časopis Stratégie - v knižniciach zvyknú mať.
Sorry že vyisujemvela komentárov, napádajú mi myšlienky postupne. Ak budeš robiť dotazníkový prieskum je dobre zvoliť temu takú, ktorá je blízka každému. Resp zvoliť niečo čo každý používa aby boli ľudia ochotní odpovedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov