V zakladaní diskusii nie som veľmi zbehlá a pravdu povediac normálne by som ju nezaložila ani dnes, len mám akúsi tvorivú krízu. Dúfam, že mi pomôžete..aspoň trochu. Tak o čo ide? Predstavte si, že máte vymyslieť reklamu na akýkoľvek produkt, tému, životn
tak vo forme prezentacie?? keby vo forme videa, tak to je ok, s tym ja rad robim, tam by som aj poradil. ale prezentacie, to si neviem ani predstavit... pri videu to robim tak, ze si pustim pesnicku, zavriem oci a predstavujem si, co by tam mohlo byt, mozno ti to pomoze aj pri prezentacii.
Alebo skus si rozmysliet dvojzmysli nejake co poznas, no a na jedno urob reklamu, pricom budes vraviet o druhom ako by a na konci osvetlis o co ide, to su dobre reklamy
hmm na zivotne prostredie asi podla mna keby to mal byt iba navrch spravil by som video ako dlho sa rozkaldá dajme tomu igelitova taška v porovnaní z nejakov papierovov (nadiscovery bolo take video ako sa dlho rozkladá plechovka ak ste nekdo zbadaly:
my zase v škole na marketingu sme mali raz podobnú úlohu, ale nie vytvoriť reklamu ale použitím teoretických vlastností popísať reklamu, ktorú sme kedysi videli
ale ak by som mala vytvoriť nejakú reklamu....hmmmmmm...s tým životným prostredím to nie je zlý nápad ale chcelo by to okoreniť niečím, čo by ľudí naozaj zaujalo a chytilo za srdce, aby to zobrali vážne, pretože väčšina keď vidí nejakú reklamu iba tak na ZP tak to berie s ľahkou váhou
ale čo by som asi zaujala väčšinu chalanov a možno aj dievčat, zas nechcem diskriminovať, tak by som spravila reklamu na nejakú novú technológiu, alebo auto ale to je vec názoru, čo sa komu páči
@7 50 rokov plechovka... na konci tam je aj koment ze: it takes 50 years for a can to recycle itself... it takes a minute for us to recycle a can... nieco v tom zmysle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Alebo skus si rozmysliet dvojzmysli nejake co poznas, no a na jedno urob reklamu, pricom budes vraviet o druhom ako by a na konci osvetlis o co ide, to su dobre reklamy
podstatne je, ze ci sa ti to ako napad paci
mne to pride idealne na par slidow
ale ak by som mala vytvoriť nejakú reklamu....hmmmmmm...s tým životným prostredím to nie je zlý nápad ale chcelo by to okoreniť niečím, čo by ľudí naozaj zaujalo a chytilo za srdce, aby to zobrali vážne, pretože väčšina keď vidí nejakú reklamu iba tak na ZP tak to berie s ľahkou váhou
ale čo by som asi zaujala väčšinu chalanov a možno aj dievčat, zas nechcem diskriminovať, tak by som spravila reklamu na nejakú novú technológiu, alebo auto ale to je vec názoru, čo sa komu páči
kolko sa asi kondom rozkladáá