Ahojte, takže, poprosím všetkých aby zahlasovali za jednu možnosť, ktorá ich viac oslovila. O ktorej by chceli počuť viac, ktorá by ich zaujímala. Ide o to, že dnes chcem s tým začať (s ročníkovou prácou, ktorú budeme prezentovať na konci šk. roka) a neviem, ktorú tému si mám vybrať, tak to nechám na "hlase ľudu" Ktorá téma by zaujala Vás viac?
A ešte k tej druhej téme, aby ste vedeli čo tým myslím. Napríklad existuje také miesto, kde je porušený zákon gravitácie alebo miesto, kde keď niekto vedľa vás rozpráva počujete ho akoby z diaľky. Takýchto miest je viac a to by som tam dala.
Okrem bermudského trojuholníka ma iné miesto na svete, ktoré si ani veda nevie vysvetliť, neviem predstaviť.. preto radšej sny a myšlienky, myslím, že o tom sa dá viac rozvíjať..
Tak napr v kalifornii je na jednom mieste pokrivene gravitacne pole. Lopta s kotula hore kopcom. Na to mieste bol postaveny dreveny dom ktory cely pokrutilo a zakrivilo.
vybrala by som si to, aby ta tema nebola osobna, nezasahovala do mojho sukromia a nevypovedala o mne nic. subjektivne myslienky a pocity nemusia kazdeho zaujat a v niekomu mozu vzbudit aj nevolu.
mna osobne viac zaujala tá prvá téma za ktroú som aj zahlasovala...z druhej ma napadá Bermudský trojuholník a gravitačné anomálie v Moravskej Trebovej...
@dominica16 to máš fajn, my každý... asi si vieš predstaviť, aké náročné je vybrať si tému po deviaty krát, keď už traz sa nevieš rozhodnúť, a to robíš len svoju prvú... ach, Mária...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale pokiaľ stačí len, ak porozprávaš o niečom, tak by ma asi zaujímala viac tá druhá
@flussica som trochu mimo z tých komentárov, neviem čo znamenajú
Mňa by toto celkom zaujímalo