čaute! V júni budem organizovat prvý pokus o Improligu v nasom meste. Jedna sa o divadelnu improvizaciu jednotlivcov a malych skupin. Áno... niečo ako Partička :/
Aby som mohol niečo také rozbehnúť, tak na to potrebujem nejaké témy, ktoré by mali he
na improligu chodím každý mesiac na 3T (taká lokálna žilinská, ale sú fakt že vymakaní-tí čo poznajú vedia o čom hovorím).. kukni si trite.sk možno naberieš inšpiráciu
@gwendolyn vdaka ... inac ta Particka, to je len na porovnanie, ale samozrejme Particku do toho nechcem zatahovat a ani to podujatie s nou nechcem ani porovnavat
@matias hm ty? teda neviem či som správne pochopila @seagull1 jj mnohí sú lepší ako partička.. a tí 3T sú na podobnom štýle- predmety, vety na inšpiráciu.. minule som im tam hodila knihu o kanibalizme.. to bola haluz a hádžu sa tam fľaše, okuliare, kabelky.. všetko od výmyslu sveta
2.developeri prišli do osady, Batman vs. Jánošík, aká si mi krásna- Pezinská skládka, mýto vyberané v naturáliách (ukrajinských cigaretách), J&T nakupujú v Hypernove
3.hamburger, klávesnica, ohryzok z jablka, parkovacie miesto, pamäťová karta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
b) Atomoví vedci balia pekné dievča.
c) stolička
môže byť?
je námesačný a má nočné mory
posteľ
môže byť?
veľkonoční zajaci v Tescu kupujú vianočné darčeky
sviečková
inak sa nevolam jaro a
2. biely havran padol na zobák
3. kvetináč
2.developeri prišli do osady, Batman vs. Jánošík, aká si mi krásna- Pezinská skládka, mýto vyberané v naturáliách (ukrajinských cigaretách), J&T nakupujú v Hypernove
3.hamburger, klávesnica, ohryzok z jablka, parkovacie miesto, pamäťová karta
Stačí?